Enea Bastianini i Andrea Locatelli correran amb Honda Gresini Racing en el Campionat del Món de Moto3 el  2015. 


 

Amb tres podis en la seva primera temporada a Moto3, Enea Bastianini ha atret l’atenció d’Honda, que es convertirà en soci tècnic de Gresini Racing l’any que ve. El contracte de dos anys signat pel debutant italià es basa en una estratègia a més llarg termini que podria efectuar-se en canviar de categoria el 2016.

 

‘Bestianini’ formarà equip amb Andrea Locatelli, que es va formar en el si de l’Honda Itàlia Racing Project i va guanyar el campionat italià de Moto3 el 2013. Com Bastianini, Locatelli va debutar en un Gran Premi d’aquest any sobre una Mahindra gestionada pel Team Itàlia FMI.

 

“Estic encantat de continuar corrent per Gresini Racing” explica Bastianini. “Sabia des principi de l’any que havia de quedar-me aquí perquè em vaig sentir immediatament còmode. Estic content, puc treballar en bones condicions amb els meus tècnics i els meus mecànics i aquest és un factor que marca la diferència. el 2015 pilotaré per a un fabricant important, és molt emocionant. la moto és cada vegada més competitiva i crec que serà encara més ràpida el proper any”.

 

Per la seva banda, Andrea Locatelli assenyala:

“Estic molt content de continuar en el Campionat del Món de Moto3 unint al Gresini Racing. 2014 és un any important per a mi i tenir l’oportunitat de continuar en un dels millors equips de la categoria sense cap dubte em permetrà progressar”.

 

Fausto Gresini, director de l’equip, ha valorat així els canvis que experimentarà la seva estructura el proper curs: “Estic satisfet que hàgim definit el nostre programa per al pròxim any, amb un projecte que involucrarà a dos joves pilots a Moto3 i que crec que és essencial per al sorgiment de futurs campions. Bastianini és la revelació de l’any, el nostre gran descobriment, i seguirà amb nosaltres l’any que ve. Hem planificat una associació a llarg termini, per dues temporades. Anem a veure, en funció dels resultats, si li canviem de categoria el 2016 “.