El primer dia de test del DTM que s’estan disputant en el circuit d’Estoril ha acabat amb Jamie Green en primera posició. El pilot d’Audi ha completat un total de 127 voltes marcant un 1:32:7 com a millor registre.


 

Audi ha dominat tant la sessió del matí on Rockenfeller ha estat el mas ràpid com la sessió de la vesprada on l’anglès Jamie Green ha aconseguit el millor registre de la sessió vespertina i del dia.

El vent ha estat el principal protagonista del dia i tots els pilots s’han vist afectats. Paul Di Resta, pilot de Mercedes, deia a l’acabar la sessió: “El vent ens ha posat les coses molt difícils, jo només tinc programat un dia de test en Estoril, així que he intentat fer tot el programa que teníem previst”. Així i tot, el pilot de Mercedes ha acabat en tercera posició.

Quart millor temps per a Pascal Wehrlein, el tercer pilot de Mercedes en la Formula 1 s’ha quedat a tan sols 40 mil·lèsimes del tercer millor registre. Quinta posició per a un altre Audi, el del suec Mattias Ekstrom.

Hem de desplaçar-nos fins a la sexta posició per a trobar al primer BMW, el del campió del DTM 2012, Bruno Spengler. Després d’ell els dos debutants de Mercedes, Lucas Auer i Maximilian Gotz.

Novena posició per a Adrien Tambay (Audi) , i després d’ell els 3 BMW que falten, Farfus, Tomczyk i Maxime Martin.

Demà serà el segon dia de test en Estoril, començarà l’acció en pista a les 9:00 hora local.