Trident ha donat a conèixer el seu primer fitxatge a la Formula 2 de 2019, amb el pilot júnior de Ferrari Giuliano Alesi fent el salt des de la GP3 Series.

Alesi ascendeix a la F2 aquest 2019 després d’haver passat tres temporades a la GP3 Series amb Trident. El pilot francès seguirà amb Trident en el que serà la seva primera temporada al trampolí de la Formula 1.

És la primera incorporació de l’equip italià pel 2019, després d’una temporada no gaire bona a F2. “És una gran oportunitat”, assegurava Alesi. “En primer lloc vull donar les gràcies a Trident, serà un plaer continuar pilotant amb ells a la F2.”

És un altre nivell, una nova aventura que estic desitjant que comenci. Aquest any les coses no han anat com esperàvem, però estic convençut que aquest any 2019 amb Trident serà satisfactori.”

“Treballarem dur aquest hivern per estar en forma per l’inici de temporada. El motor és completament diferent, i amb el turbo has d’anticipar-te a certs aspectes, cosa que no passa amb els motors d’aspiració convencionals.”

“Aquesta és una de les qüestions principals, però els pneumàtics i el cotxe també són diferents. Estic satisfet amb els primers entrenaments perquè vaig poder marcar un bon temps i vaig acabar P6 en l’última jornada.”

“Era la meva primera experiència al volant d’un cotxe de F2, així que no vaig poder fer una execució perfecta, però en general va anar bé. He començat bé i continuaré treballant dur.” Alesi és el segon pilot en la graella del 2019 que té un pare expilot de F1.

L’altre és Mick Schumacher, del qual Prema ja ha confirmat el fitxatge. Els pares dels dos pilots van coincidir en diversos campionats de F1. Els tres anys que Alesi ha estat a GP3 han sigut la continuïtat d’una única temporada a la F4 francesa, on va debutar al volant d’un monoplaça.

El jove pilot de 19 anys va tenir un inici complicat el 2016, on va acabar 22è, però va fer un pas de gegant el 2017, acabant cinquè a la classificació i sumant tres victòries i un podi. El 2018 ha acabat setè i ha aconseguit una victòria i tres podis.

Pilots Confirmats a la F2 pel 2019:

ART Grand Prix – Nyck de Vries & Nikita Mazepin

Prema – Mick Schumacher & Sean Gelael

Carlin – Nobuharu Matsushita

UNI-Virtuosi – Guanyu Zhou & Luca Ghiotto

Trident – Giuliano Alesi