Aquest matí el món de la Fórmula 1 s’ha despertat amb la noticia del mal estat de salut de Pascal Wehrlein per rodar en el Gran Premi d’Austràlia. Aquest fet ha significat la incorporació de Antonio Giovinazzi al equip Sauber en substitució del alemany.

Pascal Wehrlein que es va lesionar fa 3 mesos en la Race of Champions (RoC) de Miami, ja es va perdre la primera setmana d’entrenaments de pre-temporada, però el campió més jove del DTM va poder entrenar en la setmana següent. Tot i això, el alemany després dels lliures del divendres no es trobava bé i ha decidit no competir aquest cap de setmana.

L’equip Sauber dirigit per Monisha Kaltenborn ha decidit ficar en el seu lloc al tercer pilot de Ferrari, Antonio Giovinazzi, que ja va substituir a Wehrlein en la primera setmana d’entrenaments de pre-temporada.

El italià en els tercers entrenaments lliures ha fet 18 voltes acabant en última posició. Però en classificació ha sorprès a tothom amb la setzena posició, quedant-se a només 2 dècimes del seu company Marcus Ericsson.