Pierre Gasly ha patit molt i ha tingut moltes oportunitats però finalment avui ha tornat al més alt del podi després d’una cursa estratègica a Silverstone. El francès ha liderat un altre doblet de Prema amb Giovinazzi segon, Rowland tanca el podi.

Norman Nato (Racing Engineering) sortia des de la pole position amb pneumàtics durs i a la sortida aconseguiria mantenir el primer lloc i escapar-se de Pierre Gasly (Prema Racing) que sortia amb pneumàtics tous. Als francesos els seguien Latifi (Dams) i King (Racing Engineering).

La sortida però acabava malament per pilots com Gustav Malja (Rapax), Sergey Sirotkin (ART Grand Prix) i Sean Gelael (Pertamina Campos Racing) que punxaven pneumàtic.

De seguida els pilots amb pneumàtics tous serien superats pels pilots amb compostos més durs i això obligava a fer-los aturar a box, el primer era Rowland (MP Motorsport), poc després el seguirien els Prema de Giovinazzi i Gasly.

Mentrestant, King que s’havia ubicat segon començava a atrapar a Nato, amb tot un gran grup que lluitaria pel segon lloc. En aquest grup destacaria Artem Markelov (Russian Time) que primer superava a Pic (Rapax) pel setè lloc. A continuació superaria a Evans (Pertamina Campos Racing) i el seu company Marciello en una única maniobra. I poc abans d’entrar a box es desfaria fàcilment de Latifi i King.

Però aquest grup de pilots tot i rodar en les primeres posicions no tenien en compte als qui ja s’havien aturat, com era el cas de Gasly, Rowland i Giovinazzi. Els tres pilots prenien el liderat de la cursa en les últimes voltes, després de les aturades a box de tots els pilots.

Les aturades a box no anirien gens bé al ex-líder i pole sitter, Norman Nato que baixava fins el setè lloc i es veia superat per Mitch Evans a box. El neozelandès seria un dels protagonistes de final de cursa, superant a Matsushita (ART Grand Prix) i Luca Ghiotto (Trident) per a la quarta posició final.

Al capdavant, Gasly liderava amb 7 segons de marge sobre Rowland qui tenia els pneumàtics més desgastats. Aquest factor no l’ajudava gens en la seva defensa per la segona posició amb Giovinazzi qui el superaria en la última volta per assolir un altre doblet de Prema Racing a la categoria en el seu any de debut.

Gasly aconsegueix la seva primera victòria a la categoria, després d’estar dos anys i mig sense guanyar cap cursa. El francès passa de vuitè a líder del campionat de la GP2 Series amb 72 punts, 2 més que Giovinazzi i Evans. Rowland passa a la quarta posició a tres punts del jove pilot de Red Bull, mentre Marciello deixa el liderat i passa a cinquena posició a 4 punts del francès. Nato sisè, és a 7 punts, Markelov setè està a 17 punts mentre que Lynn vuitè està a 21 punts.

Resultats Top10: 1 Gasly 2 Givoinazzi 3 Rowland 4 Evans 5 Ghiotto 6 Matsushita 7 Nato 8 King 9 Marciello 10 Markelov