Pierre Gasly ha estat el pilot més ràpid en els lliures d’Hongria, a mig segon el segueix Alex Lynn i Sergey Sirotkin.


La majoria dels pilots van sortir a fer una primera volta abans d’entrar a boxes de nou. El líder del campionat, Oliver Rowland va mostrar una mica de ritme al principi de la sessió, però Pierre Gasly va establir una primera volta molt ràpida amb un 1: 28.047 superant la pole de l’any passat. Igual que a la Fórmula 1, els conductors semblaven tenir dificultats per trobar la traçada en el nou asfalt.

A trenta minuts per al final, Gasly va ser líder sobre Sergey Sirotkin i Raffaele Marciello. A meitat de la sessió, els conductors van començar a fer simulacions de carrera. Sirotkin per exemple, va patir molt de sobreviratge com la meitat dels pilots.

Mentrestant Giovinazzi havia estat advertit per sortir dels límits de la pista al revolt 11, Sergio Canamasas va ser el primer a fer una virolla al revolt 12, quedaven 15 minuts per al final. Només uns pocs conductors van poder millorar en els últims minuts de la sessió, com Canamasas, Ghiotto o Alex Lynn, pujant a si mateix a la 2a posició.

Pierre Gasly va acabar la sessió al capdavant seguit d’Alex Lynn i Sergey Sirotkin. Marciello, Matsuthita, Nat, Rowland, Giovinazzi, Ghiotto i Canamasas completen el top 10.