Pierre Gasly es fa amb la victòria al Circuit de Spa-Francorchamps, amb King i Lynn completant el podi en una cursa amb un final inesperat.

La cursa va començar amb una sortida força dolenta del Poleman, Giovinazzi, mentre Malja es col·locava primer amb Gasly segon, i amb una entretinguda lluita entre Lynn i Markelov. A la volta 4, es feia oficial la sanció a Armand per avançar-se a la sortida. Alhora, Kirchhöfer arribava al box després d’haver d’abandonar a causa d’una punxada a la roda del davant esquerra.

A la volta 5, Gasly va atacar per l’exterior a Malja i va aconseguir avançar-lo per posar-se primer. 3 voltes més tard, el pilot francès va entrar a boxes i Jordan King va fer el mateix, però el britànic va fer un pit-stop més ràpid i va sortir per davant. Malgrat això, durant la volta de després, Gasly li va tornar l’avançament.

A la volta 13, Alex Lynn protagonitzava un avançament a dos pilots alhora, mentre Gasly seguia guanyant posicions fins a ser 6è i líder virtual de la cursa, ja que tots el pilots que tenia pel davant encara no havien parat.

Nato, qui anava tercer, va patir una virolla i es va quedar aturat en mig de la recta principal, veient-se obligat a abandonar la cursa.

Un cop tots els pilots han fet la seva aturada al box, Gasly es posa primer, amb King, Lynn, Marciello i Malja per darrere.

A la volta 22, Rowland se la jugava intentant avançar a Sirotkin. El britànic va tocar una mica la gespa, va patinar i va es va tocar amb el rus, però cap dels dos pilots en va sortir perjudicat.

Amb només 2 voltes per arribar al final, Markelov avançava a Giovinazzi i es feia amb la cinquena posició. Per darrere també hi havia lluita: Sirotkin avançava a Rowland i anava a per Canamasas. A l’última volta, Rowland tornava a avançar a Sirotkin i, a l’últim revolt de la cursa, l’anglès es toca amb Canamasas i Sirotkin aconsegueix evitar el xoc i arribar a meta per davant d’ells. Rowland ha arribat en desena posició i Canamasas a la dotzena, sense puntuar.

Victòria per Gasly amb una molt bona gestió de la cursa. El podi el completen King i Lynn, i el Top10 el tanquen Marciello, Markelov, Giovinazzi, Ghiotto, Malja, Sirotkin i Rowland.