L’escuderia italiana Prema Powerteam aconsegueix fer-se amb la primera línia de la graella de sortida per a la primera cursa a Monza. Gasly ha estat qui ha encapçalat el doblet i, darrere Giovinazzi, s’ha classificat Markelov.

 

De la mateixa manera que en els entrenaments d’aquest matí, Rowland era qui obria pista en la sessió de classificació.

Als 10 minuts, Gasly ja es posava al capdavant amb Giovinazzi per darrere. Però aviat el francès milloraria la seva volta 3 dècimes per posar-se amb un temps d’1:31.532.

Per darrere trobàvem a Evans i a Markelov, els temps dels quals només se separaven per 3 mil·lèsimes.

Les posicions van seguir sent les mateixes fins als últims 5 minuts. Gasly va tornar a millorar el seu temps (1:31.199) i Markelov va superar a Giovinazzi per menys d’una dècima. Sirotkin, Ghiotto i Lynn van escalar posicions deixant a Rowland en la desena posició.

Bandera a quadres i el pilot francès de Prema s’emporta una Pole ajustada, ja que el seu company d’equip es va quedar a menys d’una dècima en el seu últim intent, el qual el va tornar a posicionar en el segon lloc, deixant a Markelov tercer. El rus classificant P3 i Pic fent-ho en P4, tots dos aconsegueixen la seva millor classificació aquest any.

El Top 10 el completaran Evans, King, Lynn, Jeffri, Sirotkin i Nato.