Pierre Gasly ha sigut el pilot més ràpid però, alhora, el que menys voltes ha fet durant aquesta sessió d’entrenaments lliures. Markelov s’ha emportat el segon millor temps i Giovinazzi el tercer.

 

El primer a sortir a pista era Oliver Rowland, seguit de Giovinazzi i Malja.

Després de 10 minuts, Arthur Pic tenia el millor temps (1:33.603) i Eriksson es va quedar aturat en la Variant Del Rettifilo. Als 5 minuts, Giovinazzi apareixia per rebaixar el temps i deixar-lo en 1:32.660 tot i que, poc després, va ser el seu company d’equip qui va aconseguir baixar de l’1:32.000 i adjudicar-se el millor temps aleshores.

A poc més de 20 minuts per al final, apareixia el segon VSC de la sessió (recordem que el primer el va causar Eriksson) ja que Gasly es quedava parat a la pista, igual que ho feia Markelov uns minuts després.

Amb 10 minuts per finalitzar la sessió, apareixia el tercer període de VSC a causa d’un accident d’Armand. El pilot, per sort, no ha patit cap dany i ha pogut sortir del cotxe pel seu propi peu.

Amb la bandera a quadres, les posicions no van canviar en excés. Gasly es va endur el millor temps amb Markelov segon, tots dos pilots els que menys voltes han donat a causa de l’aparició de problemes mecànics. El Top10 ha estat completat per Giovinazzi, Evans, King, Rowland, Ghiotto, Kirchhöfer, Pic i Lynn.