Robert Frijns ha assegurat la seva posició de pilot titular dins de l’equip Andretti, on compartirà box amb Simona de Silvestro. L’ex pilot reserva de Caterham F1 Team debutarà a la categoria elèctrica en el pròxim ePrix de Beijing.


Gran incorporació la que ha portat a terme l’equip Andretti, que portarà a la Fórmula E un dels més grans talents de l’automobilisme: Robert Frijns. El pilot holandès ha estat contractat per aquesta nova temporada de la categoria elèctrica, i serà company d’equip de Simona de Silvestro en l’equip americà. Robert efectuarà el seu debut al proper ePrix de Beijing, on es pujarà per primera vegada en competició en un d’aquests monoplaces.

Anteriorment en aquests últims tests de pretemporada a Donington Park, Frijns ja va provar el monoplaça de Andretti, on van sortir molt satisfets amb els resultats de l’holandès. Així de contents es mostraven després de donar a conèixer aquesta notícia: “Estem molt feliços de tindre a Robin al equip. Només ha fet una prova per a nosaltres, però va fer un molt bon treball i té una gran actitud. Creiem que amb ell i Simona (de Silvestro), tenim un equip fort i junts estem preparats per a la segona temporada”.

Frijns iniciarà una nova etapa a la seva vida després de passar per diverses categories com les dues principals de les World Series by Renault, la Fórmula BMW europea i més recentment la GP2 -on va aconseguir grans victòries- i finalment a la Fórmula 1, on va ser reserva de Caterham i va arribar a disputar alguns entrenaments. L’holandès es va mostrar feliç davant d’aquest repte:

“És un honor ser part de la família Andretti i conduir per ells a la Fórmula E. És un nou campionat i un nou repte per a mi. La forma de conduir i estalviar energia serà dur però divertit i estic molt entusiasmat amb la primera cursa a Beijing d’aquí a unes setmanes”.