El Gran Premi d’Hongria de Fórmula 1 que es va emportar Daniel Ricciardo, ha estat escollida pels votants de FormulaRapida.net com a la millor cursa del 2014, amb un 26% dels vots.

Les curses seleccionades com a millors del any no han estat gens fàcil d’escollir, però aquestes eren les que va triar el Staff de FormulaRapida.net: la cursa de la Indycar al Sonoma Raceway (victòria per Scott Dixon), el Gran Premi d’Hongria de Fórmula 1 (guanyador: Daniel Ricciardo), la cursa d’Oschersleben del DTM (vencedor, Christian Vietoris), la cursa 1 del Eurocup Fórmula Renault 2.0 Eurocup (Nyck de Vries va ésser el triomfador), la segona cursa de la GP3 Series al circuit de Sotxi (victòria per Patric Niederhauser) i la cursa 2 del Hungaroring de la Fórmula Renault 3.5 Series (triomf per Norman Nato).

La sisena millor cursa del any per els lectors de Fórmula Ràpida ha sigut el Gran Premi de Sonoma de la Indycar Series, amb un 8% dels vots. Cursa boga que es va emportar Scott Dixon, cursa en que molts pilots van arribar sense benzina, molts pace cars i és clar, molts xocs i virolles en el traçat californià.

La cinquena millor cursa del any ha sigut la cursa d’Oschersleben del DTM amb un 11% dels vots. Una cursa passada per aigua on el guanyador va estar en uns moments atrapat en la grava. Mercedes-Benz va aconseguir la primera victòria del campionat amb Vietoris, en un moment en que la marca de Stuttgart no tenia un bon rendiment a la categoria.

La quarta millor cursa del any amb un 16% dels vots és la Race 2 de la GP3 Series disputada a Sotxi. Una cursa amb un inici accidentat, i amb un final a l’esprint de dues voltes, va fer d’aquesta cursa, una de les millors del any. En un final d’infart entre Stoneman, Kirchhöfer i Niederhauser, va acabar amb victòria del suís per només 3 dècimes.

La tercera millor cursa del 2014 va celebrar-se a Hongria, es tracta de la Race 2 de la FR3.5 al Hungaroring amb un 19% dels vots. Cursa que es va emportar el francès Norman Nato però l’acció es va centrar darrere d’ell, on Sainz, Merhi, Rowland i un espectacular Gasly van lluitar per les posicions restants del podi.

La segona millor cursa del any 2014 també va ser de les World Series by Renault, però en aquest cas del Eurocup Fórmula Renault 2.0; la cursa 1 de Nürburgring va ser un recital de tot els que es pot demanar en una cursa: avançaments, bona conducció, errors, accidents, pluja, drama, un sense parar d’acció! La cursa ha aconseguit un 20% del total dels vots.

I finalment la millor del any, que per tercer any consecutiu és una cursa de Fórmula 1. Es tracta del Gran Premi d’Hongria que va guanyar Daniel Ricciardo, en que aigua i errors van fer-la dramàtica. La cursa ha obtingut un 26% del total dels vots.