L’any 2024 s’obre amb emocionants perspectives per als amants de la Fórmula 1, MotoGP i tot el motorsport català que volguin els continguts en català, gràcies a l’ascens imparable de FormulaRapida.net. Aquesta plataforma s’ha convertit en la referència incontestable per a tots els aficionats que busquen informació de qualitat i entreteniment en la seva llengua natal.

Un Equip Imbatible:

En el cor d’aquest èxit resideix l’ excepcional equip de FormulaRapida.net. Des de redactors fins a experts en motorsport, aquest grup apassionat ha redefinit els estàndards de la cobertura esportiva. La combinació de coneixements profunds i una passió desenfrenada per l’automobilisme i les motos converteix FormulaRapida.net en un destí ineludible per als aficionats.

El mitjà de comunicació que ja porta 12 anys amb la seva missió de normalitzar la llengua catalana en el món del motor, ha redefinit el seu equip durant aquesta pre-temporada.

Joel Oliva s’incorpora al mitjà de comunicació com a coordinador en català, juntament amb Eric Calduch ex-redactor de prestigiosos mitjans de comunicació com grandepremio o Efe.uno. A més a més, l’equip seguirà amb l’increïble qualitat a la redacció amb Adrià Herrero com a ajudant de coordinació, Ainhoa Serrano i Queralt Uceda, periodista de LaVanguardia.

A més de l’equip de redacció, la pròpia tecnologia desenvolupada per FormulaRapida.net amb la seves empreses filials, RaceTech i “Vinyi” farà que l’equip generi molt més contingut.

Continguts que Destaquen:

FormulaRapida.net no només ofereix la informació més recent i precisa sobre la Fórmula 1 i MotoGP, sinó que també destaca amb continguts exclusius en català. Des de ressenyes detallades fins a anàlisis a fons, l’abast de les seves publicacions satisfà les expectatives dels lectors més exigents. A més, les entrevistes exclusives amb pilots i figures destacades del món de l’automobilisme i les motos fan que els seus continguts siguin únics i inigualables.

Cada dimarts a les 19.15 no faltarà l’hora del repàs de l’actualitat i debat, en català, amb el nostre podcast, l’últim revolt, que ja embarca la seva tercera temporada. “L’últim revolt”, és l’únic podcast en català sobre el món del motor que cobreix tant les categories principals del esport, com les més locals al nostre país. És a dir, és el més semblant que podeu tenir al antic i difunt, “motor a fons”.

Un Compromís amb la Comunitat:

Més enllà de ser una font d’informació, FormulaRapida.net esdevé una comunitat apassionada que connecta amb els aficionats. Amb una presència activa a les xarxes socials, organitzant enquestes, debats i esdeveniments en línia per involucrar els seguidors i crear un espai on la passió per la F1, MotoGP i tot el motorsport català poguí expandir-se.

Setmanalment, els seguidors de FormulaRapida.net podran escollir el pilot del cap de setmana. A més a més, podran gaudir de retransmissions de curses locals com les 24 hores de la Vall del Tenes, o entrevistes als pilots del nostre país. A més a més, setmanalment podran llegir una crònica sobre les competicions locals organitzades per les federacions catalanes, fet que cap mitjà fa.

I es que a FormulaRapida.net creiem en la nostra base, i volem contribuir a que tots els pilots catalans tinguin un altaveu per on donar-se a conèixer al món i a casa.

Les Perspectives del Futur:

Amb el suport continuat dels lectors i l’increment de la base de seguidors, FormulaRapida.net mira cap a un futur prometedor. L’objectiu és mantenir-se com la referència en la cobertura esportiva en català i expandir la seva influència sobretot amb continguts a xarxes socials, fent el mitjà rendible i per tant, podent millorar la cobertura i promoció dels pilots de casa.

El CEO del grup Formula Rapida Network, Arnau Viñals, comentava:

“Son 12 anys de somni, son 12 anys que seguim aquí, son 12 anys en que ens han dit que això no es podia fer, però nosaltres sempre hem demostrat que sí. Hem pogut ser més o menys constants per situacions empresarials però, des de 2022 la tendència és clara: els catalans volen ser informats en el seu idioma sobre l’esport que adoren.

“Sabem que les xifres de seguiment d’aquest esport ronda als 2,3 milions de persones al nostre país i que 1,2 milions usen el català com a primera llengua. Tots ells, tenen el dret de ser informats del que estimen amb el seu idioma. I no només això, tenen dret de somiar i veure com la cultura catalana sobre el món del motor, mai ha estat en crisis, simplement ha estat silenciada i nosaltres aixequem la veu per a que ningú digui que això no interessa. Als catalans ens encanten les curses, i ens agraden encara més si les podem viure en el nostre idioma.”

En conclusió, FormulaRapida.net ha iniciat l’any 2024 amb una empenta renovada, destacant amb el millor equip i continguts en català. Amb una passió inigualable per la F1 i la MotoGP, aquesta plataforma promet continuar oferint una experiència única als aficionats, consolidant-se com el destí predilecte per als amants de la velocitat i l’emoció.