Quart equip de la graella en donar a conèixer el seu nou cotxe per a la temporada 2017. En el dia d’avui ha estat Force India qui ha mostrat al món el VJM10, el seu desè cotxe a la Fórmula 1.

L’esdeveniment ha tingut lloc a Silverstone, on té la seu l’equip de Vijay Mallya. El propietari de l’equip ha comentat que el VJM10 apunta molt alt, ja que assegura que l’objectiu és acabar entre els tres primers al Mundial de Constructors. Això significaria millorar la seva marca de l’any passat, en que Force India va finalitzar en quarta posició amb un total de 173 punts aconseguint dos podis.

Però centrem-nos en el VJM10, un cotxe que estarà pilotat per Sergio Pérez i no pas per Nico Hulkenberg qui va deixar l’equip per competir amb Renault. En el lloc de l’alemany hi haurà Esteban Ocon, qui va fer 9 curses la temporada passada al equip Manor. El mexicà Sergio Pérez serà el líder del equip en la seva quarta temporada consecutiva amb l’estructura anglo-hindú, amb qui el 2016 va aconseguir el seu millor resultat en el campionat de pilots, el vuitè lloc.

Finalment, l’escuderia de Mallya ha confirmat al jove mexicà, Alfonso Celis, com a tercer pilot, el també mexicà afrontarà la seva tercera temporada a les World Series Formula V8 3.5 que enguany comptarà amb curses a Mèxic i Austin.