S’ha pogut saber que l’escuderia Force India, sisena al campionat de constructors de 2014, presentarà el nou VJM08 el dia 21 de gener al Museu Soumaya, que es troba en terres mexicanes.


Force India ja ha fixat la data de presentació del que serà el seu nou monoplaça per a la temporada 2015, en la qual tindran com a pilots oficials a Nico Hulkenberg i Sergio Perez. Tots dos seran els encarregats de mostrar al món el nou projecte de l’escuderia índia amb seu a Silverstone, que farà l’acte de presentació a Mèxic, concretament al Museu Soumaya, durant el 21 de gener.

Aquesta acció es deu a la gran implicació dels patrocinadors que porta Pérez des de Mèxic, ja que Force India rep un gran suport econòmic d’Amèrica Mobil, que inclou les empreses Telmex, Telcel i Claro, les mateixes que estaran presents a la carrosseria del VJM08, a més del prototip que mostri la Scuderia Ferrari, gràcies a la incorporació d’Esteban Gutierrez com a tercer pilot, que també és recolzat per les empreses mexicanes.

Així doncs, per ara només sabem 100% segur quan veurem el primer monoplaça de la temporada, que com va confirmar Vijay Mallya, serà el 21 de gener al museu Soumaya de Mèxic: “M’agradaria agrair a Telmex, Telcel i Clar per el seu suport per fer aquest esdeveniment possible”, expressava.

També recentment es va poder saber que Toto Wolff va dir a la premsa que el nou Mercedes W06 farà una jornada de ‘filming day’ a Silverstone a meitat de gener, el que podria provocar que caigués abans de la presentació del monoplaça de Force Índia. A més, segons ha indicat avui el diari català, el Mundo Deportivo, les ‘Fletxes de Plata’ podrien ser-ho més que mai, ja que els colors de la nova arma de Brackley podrien passar-se al platejat, en comptes del gris d’aquests últims anys. També McLaren podria modificar els seus colors, alliberant-se del platejat de Mercedes i passar-se a un possible taronja tradicional o al blanc i vermell en honor a l’època de domini de McLaren-Honda.