Durant els dos dies de test en el Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo, els pilots Adderly Fong i Roy Nissany van ser capaços de passar pel programa previst. El dimecres Fong va agafar el volant del Sauber mentres que Nissany el va pilotar el dijous.

Circuit: Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo / 4.005 km

Día 1 – Dimecres:

Pilot: Adderly Fong

Meteorologia: asoleiat/cobert, Aire 20-27 °C, Pista 22-37 °C

Chasis / Motor: C31 / Ferrari

Vueltas completades: 99 vueltas, 396.495 km

Adderly Fong:

“Estic molt content d’haver tingut l’oportunitat de pilotar el Sauber C31. He aconseguit el meu objectiu de completar 300 km sense cometre cap error i amb un bon ritme. Amb tanta potència i tanta càrrega aerodinàmica, és un cotxe molt difícil d’aprendre però podia millorar volta rere volta. Vull agrair encaridament a Sauber i Ferrari que m’hagen donat l’oportunitat de rodar hui. Ha sigut genial provar el cotxe en esta pista de València, ja que vaig començar a provar un F3 en esta pista en el 2009.”

Día 2 – Dijous:

Pilot: Roy Nissany

Meteorologia: asoleiat/cobert, Aire 16-30 °C, Pista 16-39 °C

Chasis / Motor: C31 / Ferrari

Vueltas completades: 99 vueltas, 396.495 km

Roy Nissany: 

“Ha sigut un dia sorprenent. Era la primera vegada que pilotava un cotxe de Formula U i m’he sentit genial. Al principi estava molt emocionat i pense que ara tinc més experiència. Anant cap a les corbes ràpides amb tanta càrrega aerodinàmica i adaptant el meu estil de conducció al cotxe no ha sigut fàcil però me les vaig arreglar per a fer-ho tot bé. Estic molt satisfet amb els resultats de hui, no sols per la meua part sinó també per l’equip, que han treballat tots de forma molt professional. Ja coneixia la pista de València, la qual cosa ha sigut una bona ventaja.”

Comunicat de premsa del Sauber F1 Team