El pilot alemany lidera la segona sessió d’entrenaments lliures de la categoria intermèdia amb un temps de 1’59.566, per davant de Lowes i Rins.

La segona sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi de Qatar per als pilots de Moto2 ha deixat en primera posició a Jonas Folger (Dynavolt Intact GP), que aconseguia un registre de 1’59.566.

Després el pilot alemany es classificaven Sam Lowes (Federal Oil Gresini Moto2) i el català Àlex Rins (Paginas Amarillas HP 40), completant la llista dels sis primers l’actual campió del món de Moto2, Johann Zarco (Ajo Motorsport), Franco Morbidelli (Estrella Galícia 0,0 Marc VDS) i el dominador de la FP1 Thomas Luthi.

Lorenzo Baldassarri (Forward Team), Takaaki Nakagami (Idemitsu Honda Team Asia), Simone Corsi (Speed ??Up) i Àlex Márquez (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS) els seguien a continuació.

La sessió es desenvolupava en condicions similars a la FP1. Quan quedaven 36 minuts per al final Folger superava amb un registre de 1’59.666 el millor temps de Luthi de l’FP1 (1’59.731). Minuts després el pilot de Dynavolt Intact GP baixaria fins 1’59.566 que romandria com el millor del dia a la categoria intermèdia.

Lowes tornava a patir una caiguda a la FP2, la segona del dia, mentre que Mattia Pasini (Italtrans Racing Team) corria la mateixa sort poc després.