El pilot de l’equip Team VR46, Romano Fenati, ha guanyat la carrera de Moto 3 en Motorland. Una carrera on la pista estava mig mullada però els pilots van eixir amb slicks. Márquez va ser segon i Kent tercer.

Després d’un retard de 25 minuts per culpa de la boira, la carrera va ser declarada en mullat però tots pilots excepte 3, van optar per eixir amb slicks.

L’eixida va ser prou neta excepte per uns tocs per la part posterior del grup. Kent es va posar primer, Miller segon i Bastianini tercer.

En la primera volta, Mateo Ferrari se’n va anar al sòl i va haver d’abandonar.

Miller i Rins van superar a Kent i van intentar escapar-se però es va formar un grup de 6 pilots.

A falta de 17 voltes per al final, Alex Márquez li va guanyar la posició a Miller en l’última corba però l’australià es va tancar i se’n va anar al sòl.

Dos voltes després, Kent que rodava primer, se’n va anar recte en la primera corba i va perdre moltes posicions.

Els dos pilots de l’Estrella Galícia, Márquez i Rins, es van col·locar al capdavant de carrera i van intentar escapar-se.

Els pilots van tindre problemes i Rins se’n va anar recte i va perdre moltes posicions.

El seu company Alex Márquez també va tindre problemes però no va perdre tant.

Fenati, va remuntar des d’arrere i es va col·locar segon darrere de Márquez. Poc després li va superar per a liderar la carrera.

Fenati i Márquez es van passar les següents voltes avançant-se diverses vegades per volta.

A falta de 3 voltes per al final, Fenati se’n va anar recte i va perdre la posició amb Kent que va agafar Márquez i va formar un grup de tres pilots que es jugarien la carrera en l’última volta.

Finalment el guanyador va ser Romano Fenati que va superar a Alex Márquez en l’última corba. Márquez va ser segon, Kent tercer, Rins quart i Kornfeil cinquè.