Fernando Alonso ha sortit del reconeixement mèdic on hi ha estat més d’una hora. El temps que han trigat els doctors per explicar-li a l’asturià que es perdria la carrera del diumenge a Bahréin.

Segons la nota de premsa emesa per la FIA, se li han fet dues radiografies del tòrax i en ser comparades, s’ha decidit que Fernando Alonso no corregués a Sakhir per motius de seguretat. Es confirma així que el pilot espanyol es ressent encara del fort cop que va sofrir en el passat GP d’Austràlia.

També s’ha oficialitzat que Stoffel Vandoorne, actual pilot reserva de Mclaren i vigent campió de la GP2, serà el seu substitut aquest cap de setmana. Per tant, el belga cavalcarà cap als punts a sobre del MP4-31 de l’asturià.

El comunicat de la FIA afegeix que abans del proper Gran Premi de Xina, Fernando Alonso passarà de nou el reconeixement mèdic pertinent i serà llavors quan se li doni l’OK definitiu per poder pilotar el bòlid a Shanghái.

La mala sort de l’escuderia de Woking no cessa. El conte es repeteix si veiem que l’any passat, va succeir el mateix amb l’accident que va tenir l’espanyol a Montmeló. Kevin Magnussen, actual pilot de Renault i antic reserva de Mclaren, el va substituir en la primera carrera de la temporada.