No serà Nasr, no serà Palmer, no serà Wehrlein. El francès Esteban Ocon estarà darrere del volant del Force India de la temporada que ve de 2017, tal i com FormulaRapida.net pot revelar.


Després de molts rumors, FormulaRapida.net pot revelar que Esteban Ocon, que en l’actualitat corre amb Manor Racing en la Fórmula 1, s’unirà a l’equip Force Índia després de signar un acord per a la temporada de Fórmula 1 de 2017.

Segons es veu, l’ex tercer pilot de Renault, tenia un precontracte amb l’equip francès per poder competir en el 2017. No obstant això, tot i haver estat la preferència per Frederic Vasseur (cap principal de Renault Sport F1 Team), Renault va decidir fitxar Hulkenberg per a l’equip, perquè estaven buscant a un pilot que “pugui conduir” el projecte francès.

Així que la porta de Force Índia estava oberta, i després dels grans records a les proves de l’últim any a Barcelona i Spielberg, l’equip indi va decidir arribar a un acord amb el jove pilot de Mercedes.

Això ja ha passat, i per això FormulaRapida.net diu que Ocon ja ha fitxat amb Force Índia per a la propera temporada.

Recordar que Esteban Ocon va guanyar l’any passat el títol de la GP3 Series, el 2015 va guanyar el Campionat FIA de Fórmula 3 europea -contra Verstappen-, i el 2014 va acabar en el TOP3 de l’Eurocup Formula Renault 2.0, un programa reeixit per a un pilot que s’uneix a un equip on podrà lluitar pels punts.

Ara, la decisió de Renault serà la clau, potser és Magnussen qui s’unirà a l’equip, encara que alguns rumors diuen que ha rebut una oferta de Haas. No hi ha res oficial, però tan aviat com FormulaRapida.net conegui el veritable resultat, ho farem saber. Magnussen, així, podria unir-se a la IndyCar amb Andretti Autosport si no arriba a un acord a la Fórmula 1, tal com mitjans nord-americans van informar.