L’equip Sauber de Fórmula 1 ha anunciat fa poc que el jove debutant d’aquest any, Marcus Ericsson serà un dels pilots oficials del equip pel 2015.

Monisha Kaltenborn, Team Principal:

“És un plaer anunciar aquest acord. Coneixem a en Marcus com un pilot amb molta motivació. No ha tingut un bon any de debut a la Fórmula 1, però ha mantingut la calma i ha millorat continuadament, principalment en les últimes curses. Estem convençuts que fitxar en Marcus ens aportarà un aire fresc al equip.”

Marcus Ericsson:

“Aire fresc després d’una setmana turbulenta, he rebut de cop el meu millor regal de nadal. Sauber confia en mi per al 2015, i això em fa orgullós, tothom sap que Sauber és un dels millors equips per desenvolupar joves pilots. Serà un gran repte. Donaré el millor de mi mateix per desenvolupar-me com a pilot i com a part d’aquest repte que és tornar Sauber en el lloc on li pertoca.”

L’equip Sauber ha anunciat que d’aquí poc també serà anunciat el segon pilot per al 2015.

Pel que fa a Ericsson, va néixer el 2 de setembre de 1990 a Kumla (Suècia). Ha debutat aquest any amb Caterham a la Fórmula 1, però els anteriors quatre anys va estar a la GP2 on va acabar 11è el 2010, 10è el 2011, 8è el 2012 i 6è el 2013. Abans però, va ser el campió de la Fórmula 3 japonesa. El seu millor resultat aquest any va ser el onzè lloc a Mònaco.