Després del Gran Premi de Mid-Ohio, la IndyCar tot i no tenir cursa aquesta setmana, han estat entrenant intensament amb els pneumàtics a Indianapolis i amb joves pilots a Sonoma.


Entrenament de pneumàtics a IMS

Firestone cada any celebra un test de pneumàtics al Indianapolis Motor Speedway (oval) per avançar en el desenvolupament dels pneumàtics que aquest any amb els aero kit, és més complicat.

En un dia de test on Kanaan, Carpenter, Pagenaud, Andretti, Castroneves i Hunter-Reay van ser els escollits per entrenar, aquests van notar com el grip ha augmentat i també van aprofitar per provar les noves peces per a l’última cursa en ovals, la penúltima del campionat a Pocono.

Noves cares i no tant noves al test de Sonoma

En un test pensat per joves pilots, en aquest hi vam veure de tot, joves pilots, campions de Formula E, pilots de la graella d’enguany i pilots que volen tornar a córrer a la categoria a la categoria com Mikhail Aleshin.

El Team Penske portava al seu campió Will Power, juntament amb el líder del campionat Juan Pablo Montoya i a dos pilots de la Indy Lights, Spencer Pigot i Nelson Piquet que va disputar la ronda de Toronto.

A l’equip Ganassi a part de la seva gran figura, Scott Dixon, Sean Rayhall guanyador d’una cursa de la Indy Lights aquest any es va pujar al cotxe de Charlie Kimball per provar el DW12 Chevrolet per primer cop.

A l’equip Andretti Autosport hi varen participar Marco Andretti i Matt Brabham, pilot jove de l’equip d’Indianapolis el qual ja no competeix a la Indy Lights ni a la Fórmula E per falta de patrocinis.

Pel que fa a l’equip que lidera la Indy Lights, Schmidt Peterson Motorsports, han dut al líder del campionat Jack Harvey i l’ex-pilot titular del 2014, Mikhail Aleshin que competirà en la ronda final de Sonoma. El cotxe no va parar de treure fum ja que Ryan Briscoe també va entrenar per preparar-se per a l’última ronda del campionat.

Pel que fa a Rahal letterman Lanigan Racing, Ed Jones ha provat per primera vegada el aero kit de Honda, compartint cotxe amb Graham Rahal.

I a KV Racing Technologhy han portat al ex pilot de Indy Lights Ryan Phinny en el cotxe  compartit amb Sébastien Bourdais.

Will Power va ser el més ràpid del dia, amb Mikhail Aleshin com el més ràpid de la resta. Brabham va acabar darrere del rús, i juntament amb ells també van destacar el ritme de Piquet i Jones.