Anem a veure que han declarat tots els participants d’aquesta cursa respecte les seves actuacions respectives. 

4t classificat, Daniel Ricciardo (Red Bull Renault): “Vaig començar al costat brut de la graella i vaig tenir una arrencada bastant pobre; vaig estar patinant una mica més del compte i vaig perdre dues posicions. Des de llavors, però, crec que la cursa va ser bona! Amb Seb vam estar competint i tu sempre vols mantenir la teva posició, però l’equip li va parlar per ràdio i em va deixar passar. Vaig fer el que vaig poder després de cada parada i anem milloran el cotxe. Al final estava donant tot el que podia per agafar Alonso i crec que hem arribat a un parell de segons d’ell quan passava la meta. La cosa va bé amb l’equip, em sento còmode i avui ho he fet el millor que he pogut. Realment vull aquest podi i ens estem acostant!”.

5è classificat, Sebastian Vettel (Red Bull Renault): “M’he anat a un costat de Daniel una vegada que vaig saber que teníem diferents estratègies. Quan anava primer, vaig preguntar, no ho entenia perquè anàvem amb els mateixos pneumàtics, a diferència de Bahrain, així que ho vaig tornar a comprovar. Quan l’equip ens va dir que estàvem amb estratègies diferents, em vaig fer a un costat i llavors, quan la carrera va continuar, vaig veure cada vegada més que no tenia ritme. No hi havia manera d’aguantar darrere de Dan. Encara no estic on vull estar amb el cotxe, però és un procés en curs. Per sort en les properes curses donarem més passets en la direcció correcta. La nostra debilitat no està en els revolts, sinó en les rectes. El primer stint d’avui ha estat bé però després d’aquest no sé què va passar”.

6è classificat, Nico Hulkenberg (Force India Mercedes): “Acabar sisè i ficar dos cotxes en els punts de nou ha estat un molt bon resultat per a l’equip. Ha estat, realment, una cursa una mica monòtona per a mi després d’avançar Massa; he gestionat els meus pneumàtics, el meu ritme i he evitat errors, i només he estat una mica pressionat al final quan Bottas començava a apropar-se. Hem batut tots els cotxes propulsats per Mercedes -excepte l’equip principal -, la qual cosa és el nostre principal objectiu en aquests moments, però també hem vist a altres equips començar a millorar pel que haurem de seguir empenyent”.

7è classificat, Valteri Bottas (Martini Williams Mercedes): “Ha estat una bona cursa si no tenim en compte el fort toc a la sortida que m’ha costat baixar posicions. A més he hagut de rodar tota la cursa sense telemetria, cosa que no és gens fàcil. Hem millorat durant tot el cap de setmana, el qual ha estat bé. És fantàstic anar millorant pas a pas i esperem fer el mateix a Catalunya d’aquí tres setmanes”.

8è classificat, Kimi Raikkonen (Scuderia Ferrari): “Aquest ha estat un cap de setmana realment complicat. Des de divendres al matí vaig patir amb problemes que no hem aconseguit resoldre completament i, a la cursa, no vaig poder obtenir el resultat que volia. La sortida va ser bona, vaig recuperar dues posicions, però després no vaig poder seguir progressant més, ja que no vaig tenir ritme ni adherència, ni davant ni darrere. En l’últim stint amb pneumàtics nous, el cotxe va ser millor però, després, a mesura que els pneumàtics es van degradar, la situació va tornar a complicar-se. Crec que les dificultats que vaig trobar aquí provenen d’una combinació de diversos factors: el meu estil de conducció juntament amb les baixes temperatures i les característiques del circuit. Avui hem aconseguit valuosos punts gràcies al enorme esforç de tot l’equip, i ara seguirem treballant sense parar per millora. El resultat de Fernando és molt encoratjador i demostra que estem anant en la bona direcció”.

9è classificat, Sergio Perez (Force India Mercedes): “Començar 16è i acabar novè és una gran remuntada després d’una sessió classificatòria complicada en el dia d’ahir. Vaig fer una bona sortida i després em vaig centrar en fer que l’estratègia de dues parades funcionés. Crec que tothom ha patit amb el graining i jo vaig fer diversos plans, però tot i així vam aconseguir fer funcionar l’estratègia. No va ser fàcil avançar, fins i tot a cotxes amb diferent estratègia, pel que crec que el novè lloc era el màxim. Significa que he sumat punts en tres de les quatre curses però esperava alguna cosa més del dia d’avui després del cap de setmana que vam tenir a Bahrain. És clar que tots els equips al voltant de nosaltres estan trobant el ritme, pel que hem de seguir treballant dur per estar llestos de cara a Barcelona”.

10è classificat, Daniil Kvyat (Scuderia Toro Rosso-Renault): “Ha estat genial avui i estic molt content amb el meu rendiment. He tingut una bona sortida i he pogut recuperar algunes posicions durant la primera volta. El nostre ritme ha estat molt fort i he gaudit la baralla amb Jenson durant la cursa. Hem realitzat un gran treball amb la gestió de pneumàtics, pel que he pogut romandre en pista més temps. Encara que tot ha anat bé, crec que encara hi ha més per arribar del cotxe, de manera que estic impacient de començar la part europea de la temporada, on espero sumar més punts”.

11è classificat, Jenson Button (McLaren-Mercedes): “Ha estat una cursa força complicada. Ha estat una mica semblant a la classificació d’ahir: simplement no hem pogut aconseguir fer funcionar els pneumàtics davanters, i han tingut molt graining. Tenim algunes millores per al següent Gran Premi a Barcelona, però no seran suficients per reduir la nostra distància de rendiment amb els cotxes més ràpids. Els nois estan fent tot el que poden, i un resultat com aquest és decebedor per a tots, sobretot per als mecànics i els nois de la fàbrica, perquè estan treballant molt dur”.

12è classificat, Jean-Eric Vegne (Scuderia Toro Rosso-Renault): “En primer lloc , felicitats a Daniil per la seva bona cursa i per un altre punt més per a ell i l’equip. En quant a la meva cursa, he tingut una mala sortida i una mala primera volta. Hem de comprendre el que ha passat exactament per millorar aquest aspecte. Després, no he pogut aprofitar al màxim el compost tou perquè m’he quedat encallat darrere de Button, pel que se m’ha fet impossible obrir forat i marxar. Ser que sense dubte ha estat una dura cursa, però no hauríem d’oblidar alguns aspectes positius: vam tenir una molt bona classificació ahir, el ritme general no ha estat dolent i sabem exactament quina direcció prendre per millorar. Aquestes és la raó per la qual estic convençut que serem més forts a Barcelona”.

13è classificat, Kevin Magnussen (Mclaren-Mercedes): “Se m’ha fet llarga la cursa, perquè no hi he pogut fer molt del que pogués fer allà fora. El nostre cotxe té una manca de càrrega aerodinàmica, aquest és el problema principal. La forma en què està configurat i com es comporta sempre ha estat positiva, és simplement que no té adherència, això és tot. Així que, clarament necessitem treballar tot l’ho dur que puguem per crear aquesta càrrega aerodinàmica que falta. Sé que els nois a Woking estan fent el que poden, i tinc fe en què podran obtenir la càrrega aerodinàmica més ben aviat que tard”.

14è classificat, Pastor Maldonado (Lotus-Renault): “Avui no ha estat la meva millor cursa però hem acabat. El meu ritme no ha estat fantàstic però al final hem lluitat com hem pogut. Mirarem la telemetria per veure la pèrdua de potència en les rectes que m’ha complicat al avançar i defensar la meva posició. Estaria bé tenir un cap de setmana sense problemes, i en això estem treballant per a la cursa de Catalunya.”

15è classificat, Felipe Massa (Martini Williams Mercedes): “He aconseguit una altra gran sortida avui i hem estat lluitant al capdavant. He patit un toc amb Fernando però per sort el cotxe no s’ha trencat. L’error en el pit stop m’ha fet perdre la cursa sortint últim a la pista. Ha estat una situació frustrant i és una cosa que hem de treballar per assegurar-nos que no torni a passar. Tenim temps ara per treballar durament i millorar el cotxe per a Catalunya”.

16è classificat, Esteban Gutierrez (Sauber-Ferrari): “Ha estat una cursa molt complicada en termes de gestió dels pneumàtics. Amb aquestes temperatures els pneumàtics mitjans no funcionaven. Hem hagut de fer una estratègia de tres aturades, un gran desavantatge per a nosaltres. Amb el nostre actual ritme no podem aspirar a grans resultats. Confio en el meu equip, tots estan posant el màxim esforç en tot. Crec que Barcelona és el millor lloc per recuperar-nos, fer un gran pas endavant i lluitar per millors posicions i punts”.

17è classificat, Jules Bianchi (Marussia-Ferrari): “He tingut una bona lluita amb Kobayashi durant tota la cursa i estic content per haver estat davant d’ell. Aquesta ha estat la meva primera cursa neta de la temporada i és un gran alleugeriment poder dir-ho. La sortida ha estat bona i m’he posat davant de Kamui, però ell aviat ha recuperat la posició. M’he quedat a prop seu fins al segon stint, quan Maldonado s’ha posat entre nosaltres i jo m’he anat caient una mica cap enrere, però aviat hem pogut seguir gaudint de la batalla. Quan ha tingut la seva tercera parada per canviar pneumàtics hem vist l’oportunitat de gestionar els nostres i romandre en pista per anar cap endavant. Ell amb pneumàtics nous m’ha arribat molt ràpidament i jo havia de lluitar durament per mantenir la meva posició. Finalment m’ha agafat quan només faltaven dos revolts, però estic content per haver mantingut la posició i per tenir bones sensacions”.

18è classificat, Kamui Kobayashi (Caterham-Renault): “Acabar 18è no és la posició final en què ens agradaria finalitzar, però després d’una bona batalla amb Jules estic relativament content amb la forma en què ha estat la cursa d’avui. Però, és una veritable llàstima que el meu avançament en l’última volta no compti a causa del error amb la bandera de quadres, cosa amb la qual no hem tingut res a veure. Havíem tingut una bona batalla durant les últimes voltes de la cursa i jo l’he atrapat en la que era l’última volta, fins que va resultar que la bandera a quadres havia estat agitada una volta abans per error -fins que ens assabentem després de la cursa que aquesta volta no comptava, havia estat bo veure el que és un petit triomf com aquest per a un equip, ja que ha fet aixecar tothom al final d’unes quatre primeres curses de la temporada 2014 molt dures.

19è classificat, Max Chilton (Marussia-Ferrari): “Ha estat una cursa dura, però estic content per haver acabat per davant d’Ericsson, i per descomptat, per ser la 23a cursa que he finalitzat de manera consecutiva. El començament ha estat bo. Amb el compost mig m’ha costat més, i he canviat l’estratègia al final quan he entrat per tercera vegada, per assegurar-nos que Ericsson no ho tingués fàcil amb pneumàtics nous. Una bona cursa i esperem tenir un bon inici de la temporada europea”.

20è classificat, Marcus Ericcson (Caterham-Renault): “Per a mi tot ha estat dominat pel subviratge. Amb cada joc de pneumàtics succeïa el mateix i això significava que no podia realment progressar en absolut. És bo que arribéssim al final de la cursa amb els dos cotxes, però sense el subviratge estic segur que hauria estat més ràpid. La meva sortida no ha estat perfecta i jo estava darrere de tots dos Marussia al final de la primera volta. Vam fer el primer tram amb tous i va començar el graining molt ràpidament, pel que vam posar mitjans en el segon stint en la volta 10.

Retirat, Romain Grosjean (Lotus-Renault): “Hem començat perdent la primera marxa però al final hem perdut totes les marxes. És la primera vegada que tenim aquest problema, ara hem d’entendre que ha passat. Ha estat una cursa bonica lluitant pel novè lloc, per tant, estàvam en els punts, la qual cosa significa una bona millora. Veurem si podem acabar en els punts a Catalunya.”

Retirat, Adrian Sutil (Sauber-Ferrari): “”Desafortunadament ha estat una cursa molt curta per a mi. Durant la volta de formació ja he tingut problemes. Com que ha estat una volta de formació molt lenta, no hem pogut identificar quin era el problema. M’he adonat que el motor no funcionava correctament. Al principi no tenia potència. Al arribar al primer revolt em van notificar el problema amb el motor. Vaig perdre moltes posicions durant la primera volta i vaig caure a l’últim lloc. Vaig fer algunes voltes més, però al final vaig tornar als boxes. L’equip va intentar solucionar el problema, però no vam poder fer-ho ràpidament. Vaig haver de retirar-me. Però encara sóc positiu i miro cap endavant”.