Activitats i experiències úniques decoraran les zones de públic del Circuit de Barcelona-Catalunya per oferir tres dies de diversió i entreteniment

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha preparat un festival de diversió perquè els aficionats espremin al màxim la seva experiència durant el FORMULA 1 AWS GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2023. Amb un programa esportiu que supera qualsevol expectativa, fora de l’asfalt també hi haurà propostes dividides en diferents focus d’atenció. Activitats per a totes les edats i tots els gustos per a recordar l’esdeveniment com una experiència única i inoblidable.

ZONES DESTACADES

Fan Zone

La Fan Zone se situarà a la zona de públic de darrere de la Tribuna Principal i albergarà activitats com els simuladors d’eSports, el repte de pit stop, recreació de selfie amb pilots, portals de pit lane amb realitat augmentada, simulació del túnel de vent, recreació d’un podi, i exhibició d’un trofeu del campionat, així com d’un monoplaça, entre altres.

Green Zone – Kids Zone

En la zona del Bosc del Cràter se situarà tant la Green Zone com la Kids Zone.A la Green Zone, els assistents podran trobar una instal·lació artística de cubs amb miralls que reflecteixen la zona més biodiversa del Circuit (Circuit loves nature); així com un taller de biodiversitat per a confeccionar xapes. També hi haurà un Biciscalextric per a adults i infants, un scalextric propulsat per bicicletes.

Els més petits podran dur a terme un taller de cotxes reciclats, ideant monoplaces a partir de materials reciclats; i comptaran també amb un circuit al bosc, amb diferents propostes de psicomotricitat.

Pelouse Jove

La Pelouse Jove comptarà també amb propostes diverses. Allà hi haurà un escenari amb una pantalla gegant pel qual passaran artistes com Lolo & Sosaku; DJ Buenavista; Bluma Beat o Lau Neve. Aquests artistes aniran passant per l’espai entre el dissabte i el diumenge al llarg del dia. L’espai també comptarà amb una escultura en forma de monoplaça sobre la qual la parella d’art urbà PUM anirà creant una obra d’art tridimensional; així com amb un espai de maquillatge i manicura.

Food Fest

A la zona que se situa darrere de l’Estadi, concretament a l’antic heliport, el Circuit instal·larà una àmplia zona gastronòmica amb taules perquè els assistents puguin descansar sota l’ombra. En aquesta ubicació també hi haurà una instal·lació artística que emula l’estela que deixen els F1 corrent a velocitat màxima, feta amb teles en altura.

ALTRES ACTIVITATS

Els aficionats poden tornar a vibrar amb diverses propostes que els permeten estar més a prop que mai dels seus ídols i de l’esfera de la competició d’F1, accedint a espais exclusius com la mateixa pista o el Pit Lane.

La visita al Pit Lane

Durant un total de dues hores, els fans podran passejar per un dels epicentres d’activitat d’un GP, el lloc en el qual es troben els garatges dels equips, així com els monoplaces del certamen. Una oportunitat única de visitar el Pit Lane amb una estètica completament diferent, lluint com mai per acollir l’espectacle d’automobilisme per excel·lència a nivell global.

Se celebrarà el dijous 1 de juny de 17.30 h a 19.30 h. Totes aquelles persones que hagin adquirit la seva entrada pel FORMULA 1 AWS GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2023 podran accedir a la visita, tant si disposen d’un tiquet de Pelouse o Pelouse Jove com si és qualsevol abonament de Tribuna.

Open Track

Una vegada es doni per finalitzada la cursa d’F1 el diumenge, els aficionats podran trepitjar l’asfalt català pocs minuts després que ho hagin fet els seus ídols amb els monoplaces. S’obriran diverses portes per tot el traçat perquè els assistents que ho desitgin deixin les seves tribunes i baixin a pista. Els més ràpids i els que es trobin més prop de la recta principal podran contemplar la cerimònia del podi del Gran Premi d’Espanya, així com veure a escassos metres tot el que succeeix al final d’un esdeveniment en els garatges dels equips del Mundial.