L’equip Porsche ha continuat el seu domini en la tercera sessió de lliures de les 6 hores del COTA, per davant dels dos Audi i amb el #17 de Webber, Hartley i Bernhard al front. En LMP2 els més ràpids han estat els francesos de l’equip Signatech Alpine, mentre que en GTE ho han estat Makowiecki i Pilet en el Porsche #92.


 

Amb un temps de 1:51.305, el Porsche #17 de Webber, Hartley i Bernhard ha estat el més ràpid, demostrant que els Porsche estan imparables en el Circuit de les Amèriques. Després d’ells, a 3 desenes, han acabat Jani, Lieb i Dumes en l’altre Porsche 919 Hybrid.

La quarta i la quinta posició han sigut per als dos Audi, que en aquesta tercera sessió s’han quedat més prop que en les anteriors, a tan sols 1 segon. El #8 ha sigut tercer i el #7 quart. Després d’ells, els dos Toyota que segueixen molt lluny de les posicions de cap, a més de 2 segons i mig.

En la categoria LMP2 els temps estan molt a prop. El Signatech Alpine #36 ha sigut el més ràpid, per menys d’una desena enfront de l’Oreca #47 de KCMG, pilotat per Nicolas Lapierre. Després d’ells el Morgan del Team Sard Morand i els 4 Ligier, que pareix que no acaben d’estar dalt. Tant l’equip Extreme Speed com el G-Drive, els està costant estar en els llocs de cap.

Makowiecki i Pilet han estat els més ràpids en la categoria GTE Pro, als comandaments del seu Porsche 991 GTE, que a pesar de començar un poc fluix la temporada, porten dos carreres que estan molt forts, i són els clars aspirants a aconseguir la pole hui junt amb Vilander i Bruni, que han estat segons en el Ferrari #51. La tercera posició ha estat per al Porsche #91, seguit dels Aston Martin i el Ferrari #71.

En GTE Am els més ràpids han estat Lamy, Dalla Llana i Lauda en l’Aston Martin #98, seguits del Corvette #50 que corre a casa i del Ferrari de SMP.

La classificació serà esta nit a les 17:45 hora local (00:45 CEST).