Edgar Pons farà el seu debut anticipat a la categoria de Moto2 abans de formar part de l’equip del seu pare, Páginas Amarillas HP40, l’any que ve. El català substituirà Mika Kallio a l’equip Italtrans a partir d’Aragó, mentre que el finlandès passarà a QMMF Racing Team.


Ja s’ha confirmat que Edgar Pons farà el seu debut a la pròxima cita del Mundial de Motociclisme a Aragó, al circuit del Motorland. Pons es pujarà a la moto d’Italtrans a la cita aragonesa i es mantindrà fins a final de temporada amb l’equip, ja que Mika Kallio deixa l’equip per falta de resultats. El pilot català, que actualment militava al CEV Repsol, tenia planejat el seu debut a Moto2 l’any que ve amb l’equip del Páginas Amarillas HP40 com a company d’Alex Rins i substituint a Luis Salom.

D’aquesta manera Edgar anticipa el seu debut a la categoria intermèdia i ho fa desplaçant a tot un subcampió de Moto2 i 125cc, Mika Kallio. L’equip ha trencat contracte amb el finlandès, que s’ha anat a l’equip QMMF Racing Team, on substituirà també a partir d’Aragó a Anthony West, que lamenta profundament la decisió del seu exequip. Així doncs, Kallio compartirà box aquest final d’any amb Julián Simon.

Recordem que la propera cita del calendari és el GP d’Aragó al circuit del Motorland, el cap de setmana del 25 al 27 de setembre.