Segons La Gazzetta, Ducati ja s’hauria decidit per Jorge Martín per fer dupla amb Bagnaia el 2025.

El moment de Jorge

Demostrant un ritme infernal i un talent innat des de la seva arribada a MotoGP, el madrileny Jorge Martín, àlies Martinator, hauria estat l’escollit per Ducati per fer el salt a la moto oficial. Malgrat la rumorologia que ha situat amb molta vehemència Marc Márquez a la muntura oficial, sembla que la decisió ja estaria presa segons informen des d’Itàlia.

El que va ser subcampió el 2023 i contendent fins al final, disputa actualment la seva quarta temporada al mundial amb Pramac Racing, equip motoritzat també per Ducati i que compta amb la mateixa maquinària que els de Borgo Panigale. En aquests tres anys i mig de periple, el de San Sebastián de los Reyes ha acumulat un palmarès gens menyspreable:

6 victòries
18 podis
14 poles
4 victòries ràpides

La irrupció de Márquez al Gresini – amb el factor d’estar utilitzant la GP23-, semblava haver fet sorgir certes dubtes a la factoria de Bolonya, sobre si donar el boom esportiu i mediàtic contractant el campió de Cervera, o si apostar per Martín, pilot que porta gairebé quatre anys defensant la marca amb bravura.

On acabarà Marc?

El futur de Márquez és incert, i és que els rumors des d’Itàlia apunten que la marca italiana intentarà que el català recali al Pramac Racing – sempre i quan aquests no signin amb Yamaha- lloc on tindria una moto amb les mateixes prestacions i actualitzacions que a l’equip oficial.

De gairebé defenestrat en la seva etapa final a Honda a cobejat per tot el paddock, on ressona amb força que KTM estaria apostant fort per portar Marc al seu equip oficial assegurant un contracte multianual.

De confirmar-se així, serà el premi a l’esforç i la valentia d’un Martín que lidera actualment el mundial amb bon marge i que està demostrant cursa a cursa la seva millor versió.