L’alemany de BMW es va imposar al poleman Jamie Green en els primers compassos de la cursa i es va col·locar tercer en el campionat.


Un bon cap de setmana van arrodonir pilots de Red Bull a ‘casa’. Ahir, Wittmann va guanyar la cursa i Ekström ha pujat al podi avui després de quedar darrere de Glock. Encara que ha estat un mal cap de setmana per al veritable local, l’austríac Lucas Auer, que va quedar P21 ahir, i avui va ser P16.

D’altra banda, Antonio Felix Da Costa, després d’arrencar segon, en un intent d’avançament va xocar amb Edoardo Mortara, escorta de Paul Di Resta en el campionat.

Mala sort per a ‘Edo’, qui de seguir en cursa potser hagués sortit com a líder del campionat.

Sumar és important en el DTM, a causa de la seva alta competitivitat, i Tom Blomqvist segueix escalant en el campionat. Ahir va pujar al podi i avui va tornar a sumar punts grossos després de quedar 6è.

Tant Paul Di Resta (Mercedes) com Mortara (Audi) avui no van sumar punts però tot i així es mantenen 1 i 2 respectivament en el campionat. Però se li han acostat molt Glock, Wittmann, Martin i Blomqvist.

Segueix sense puntuar Esteban Ocon, categoritzat com un dels pilots candidats a pilotar en F1. Ocon està assaborint la dificultat del campionat de turismes alemany, veurem com evoluciona.

La següent ronda és al Eurospeedway de Lausitzring el 4 de Juny.