El dimarts 7 d’Octubre  milers de persones van respondre a la mobilització per part de Grace Wilkinson de portar una peça de roba vermella en suport a Jules Bianchi. Després de veure com la mobilització ha tingut resultats sorprenents, la britànica vol repetir-ho a twitter amb els hastags #DressForJules i #ForzaJules durant la volta d’escalfament del Gran Premi de Rússia aquest cap de setmana.


 

Si has visitat Twitter o Facebook o Instagram o fins i tot Tumblr hauràs vist gent fotografiada de color vermell el dimarts, Grace Wilinson és qui en té la culpa, o millor dit, és qui hem de felicitar. La jove britànica va iniciar la campanya #DressForJules demanant a la gent que es vestís de color vermell per donar suport a Jules Bianchi després del accident patit al Japó.

Ella diu que tot el que vol és “aportar confort a la família d’en Jules i els seus amics, fent-los saber que els hi donem suport.” S’ha inspirat en una campanya semblant que es va fer a Michael Schumacher a finals de 2013, quan el ex-pilot de Fórmula 1 va patir una lesió esquiant. Veient que va funcionar, s’ha vist en cor de tornar-ho a fer en favor del pilot francès, però no esperava tanta reacció. “Hi havia milers de fotografies, és increïble!”

Les fotografies es van enviar des de tot el món per fans de tots els equips i pilots. L’ex-pilot Giancarlo Fisichella també hi va participar, enviant la seva fotografia des d’Israel. El hastag va ser trending tòpic durant uns moments a Gran Bretanya. Això va fer reaccionar la família del francès que van declarar “els missatges de suport i afecte per a en Jules de tot el món han estat de gran suport a nosaltres. Ho agraïm de tot cor.”

“No esperava aquesta resposta concretament. En realitat som una família, és increïble!” deia la Grace. Ara vol fer que el hastag #DressForJules torni a triomfar durant la volta d’escalfament del Gran Premi de Russia.

Mentrestant, Grace ha fet un esforç al parlar en espanyol per agrair tota la mobilització.

https://www.youtube.com/watch?v=k8-vzs38Fuk&feature=youtu.be