Andrea Dovizioso i Jorge Lorenzo han estat els més ràpids durant la segona i primera sessió d’entrenaments lliures. Dovizioso ha fet el millor temps del dia després de liderar TOTA la segona sessió.


 

FP1

Pol Espargaró ha començat liderant la sessió seguit per Stefan Bradl mentre que Marc Márquez patia una caiguda al revolt 5, per sort sense conseqüències podent tornar a boxes i sortint de nou a rodar en la sessió. Bradl es feia amb el liderat a falta de 30 minuts pel final.

En els últims minuts les Yamaha han millorat els temps, primer ha estat Rossi i minuts després ho ha fet Rossi, Marc Márquez s’ha fet amb el segon millor temps.

Resultats: 1 Lorenzo 2 Márquez 3 Dovizioso 4 Hernández 5 Rossi 6 Bradl 7 P. Espargaró 8 Pedrosa 9 A.Espargaró 10 Bautista


 

FP2

Andrea Dovizioso ha començat com un llamp la sessió fent un temps 2 dècimes més ràpid que el de Lorenzo en la primera sessió. I és que no hi ha hagut color, el italià amb la Ducati ha liderat tota la sessió i només Lorenzo se’l ha pogut acostar una mica.

Resultats: 1 Dovizioso 2 Lorenzo 3 Bradl 4 Pedrosa 5 Rossi 6 Márquez 7 P. Esparagró 8 Smith 9 Iannone 10 Crutchlow