A la pista, prop de 100 vehicles i més de 200 pilots entre les ELMS, la Michelin Le Mans Cup i la Clio Cup. Al pàdoc, activitats diverses com una sessió d’autògrafs, simuladors, inflables i molt més.  

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya ja està preparat per viure dos dies de màxima intensitat fent d’amfitrió de les European Le Mans Series (ELMS). El prestigiós certamen donarà inici a la tercera cita del seu calendari demà i presenta un programa digne de ser presenciat en directe.

A nivell esportiu, per la pista passaran 216 pilots, així com 98 vehicles. Les European Le Mans Series no vénen soles, sinó que porten dos campionats de suport molt atractius: la Michelin Le Mans Cup i la Clio Cup. Curses de prototips, GT’s i turismes; algunes de resistència i unes altres a l’esprint; però amb un denominador comú, l’emoció. En la nodrida graella d’ELMS es troben noms d’expilots de Fórmula 1, com el local Dani Clos; o uns altres com Bruno Senna, Jean-Eric Vergne o Will Stevens.

Demà, tots ells celebraran els assajos lliures, mentre que la Clio Cup també disputarà una sessió de qualificatius i la primera cursa del míting. Les European Le Mans Series rodaran al matí i a la nit, per provar totes les condicions a les quals hauran de fer front al llarg de la cursa, que tindrà lloc el dissabte de 18.30 a 22.30 h.

El segon i últim dia d’activitat portarà moltes altres sessions d’assaigs qualificatius i curses. En total, més de dotze hores d’activitat, des de les 9 del matí fins a les 10 i mitja de la nit. El plat estrella serà l’assalt de 4 hores de les ELMS, però hi haurà una altra cursa de dues hores de la Michelin Le Mans Cup i un últim assalt de la Clio Cup.

Venir al Circuit de Barcelona-Catalunya no només vol dir presenciar avançaments i pugnes a la pista. Fora d’ella hi haurà propostes de tota mena. Tots aquells que disposin d’una entrada de pàdoc podran accedir a la graella de sortida d’ELMS, així com a la visita del pit lane. També hi haurà una sessió d’autògrafs amb els pilots escasses hores abans de la gran cursa. El públic tindrà a la seva disposició altres propostes com ara simuladors, un circuit de cotxes de slot, inflables per als petits, i molt més.

Entrada general gratuïta i entrada de pàdoc
L’accés al Circuit de Barcelona-Catalunya és gratuït descarregant la invitació per a l’esdeveniment a www.circuit.cat.

Per gaudir de les European Le Mans Series de prop, els aficionats disposen d’entrades de pàdoc i graella per només 10€.

Accés al Circuit
El divendres s’obrirà la porta 3 a les 11.30 h, mentre que el dissabte s’obriran la 2 i la 3, a les 8.30 h. Les tribunes obertes per seguir tota l’activitat seran la Principal, la F i la G.

Els cotxes es podran estacionar al pàrquing IN6 tots dos dies, així com a l’A2 i l’A3 també es podrà estacionar el dissabte.

El Circuit disposa de diferents punts de restauració per als assistents. A més del restaurant (situat a la terrassa de boxs), hi haurà un altre punt de restauració al pàdoc i un altre darrere de la Tribuna Principal.