MotoAmerica, la nova competició de motociclisme nord-americana llançada per Wayne Rainey i KRAVE Group LLC, ha rebut una important promesa de suport per part del CEO de Dorna, Carmelo Ezpeleta.


 

Ezpeleta, màxim responsable de Dorna, la companyia titular dels drets comercials del Campionat del Món de MotoGP, és una persona important en l’esfera internacional de la competició de velocitat, i el seu suport és un factor important per a l’èxit del campionat de velocitat, MotoAmerica.

 

“El Campionat Americà de Velocitat sempre ha estat un referent clau per al nostre esport, i l’altíssim nivell de la competició ha brindat un lloc perfecte de desenvolupament per als pilots aspirants a competir en el Campionat del Món”, ha comentat Carmelo Ezpeleta.

 

“És fantàstic veure ara que Wayne Rainey, juntament amb el Grup KRAVE, estarà al capdavant d’aquest nou repte per fer créixer el col·lectiu de talents i portar encara més emoció als aficionats dels Estats Units”.

 

MotoAmerica és un nou campionat de velocitat nord-americà creat pel KRAVE Group LLC, format per quatre socis: Wayne Rainey, triple campió Mundial i membre del Hall of Fame AMA, Chuck Aksland, que va ser director d’equip de Kenny Roberts durant molt de temps, Terry Karge, executiu de màrqueting en l’esport de motor, i Richard Varner, empresari i emprenedor del sector de l’energia.

 

“Aconseguir el suport de Dorna és un èxit important per MotoAmerica”, ha expressat Rainey. “Significa molt per a mi tenir el suport de Dorna i del Carmelo per a les nostres noves competicions. Jo vaig tenir l’oportunitat de competir en l’escenari mundial gràcies al campionat AMA, i vull ajudar a donar a tots els nostres pilots americans la mateixa oportunitat”.