Amb la disputa de l’FP3 han acabat les sessions d’entrenament del GP de St. Petersburg i els equips ja es preparen per lluitar per la Pole. En aquesta sessió, Scott Dixon ha establert el millor temps del cap de setmana, ratificant la superioritat d’Honda.

A les 10:55 va onejar la bandera verda que donava començament als últims entrenaments lliures del GP de St. Petersburg i els equips van soritr a rodar per a deixar-ho tot enllestit de cara a la sessió qualificatòria. Tot i no utilitzar encara els pneumàtics tous, els temps de la jornada del divendres no van tardar a caure i Scott Dixon va establir un 1:02.2144 10 minuts després que comencés la sessió.

Aquest registre, el millor del cap de setmana fins el moment, va ser pulveritzat als pocs minuts per un 1:01.7415 registrat per James Hinchcliffe, que fou també el primer en baixar del 1:02. Un cop més, els Honda estaven essent superiors. Quan quedaven poc menys de 10 minuts per al final de la sessió, Dixon va tornar a posar-se primer amb un 1:01.6240, que no tornaria a ser superat.

Així, el neozelandès de Ganassi s’emporta una última sessió d’entrenaments en la qual Honda ha tornat a demostrar que, ara per ara, són superiors a Chevrolet. Seguint Dixon han terminat James Hinchcliffe Alexander Rossi. El primer cotxe propulsat pel fabricant nordamericà ha estat el nº. 2 de Josef Newgarden, que ha sigut setè amb un 1:01.8229. Excepte per Takuma Sato Simon Pagenaud lliscant els murs i una sortida de pista sense pitjors conseqüències pel francès, ha sigut una sessió lliure d’incidents.

I amb això, finalitzen els entrenaments del GP de St. Petersburg i donem pas a l’acció real amb la sessió de qualificació, que es disputará a les 14:55 hora local d’avui, amb la carrera prevista per a les 12:00 del diumenge 12 de març.