Segueix tota l’actualitat del món del motor amb el recull de notícies d’última hora de la mà de FormulaRapida.net

12:55 – La última etapa ja està en marxa

Els quads i les motos ja estan de camí de Lima en l’última etapa del Dakar. No obstant això, els cinc primers de la general de motos, amb Toby Price (Red Bull KTM) i Pablo Quintanilla (Rockstar Husqvarna) jugant-se el títol, sortiran més tard en ordre invers. Quintanilla ho farà a les 14:30 i Price, a les 14:33.

12:20 – McLaren canvia el color del seu logotip

Segons ha anunciat a les xarxes socials, l’escuderia McLaren de Formula 1 ha decidit canviar-li el color al seu logotip oficial. Els britànics han eliminat el color vermell i a partir d’ara utilitzaran el negre que coincideix amb el color de la font del nom de l’equip. El logotip canvia, però sembla que els cotxes seguiran sent taronges.

8:50 – Emoció fins al final al Dakar

Avui, última etapa de l’edició de 2019 del Ral·li Dakar entre Pisco i Lima amb 112 km d’especial en què predominen les dunes. En cotxes, si no passa res estrany, la victòria serà per a Nasser Al-Attiyah (Toyota Gazoo Racing). En motos, Toby Price (Red Bull KTM) i Pablo Quintanilla (Rockstar Husqvarna), separats per poc més d’un minut, es disputaran el triomf final a partir de les 12:13 (hora catalana).