L’escocès veu com a bona opció per el any 2014 la Indycar després de que el de Force India no renovi amb l’equip per el 2014.

Di Resta que podria fer el salt a la Indycar després de la retirada del seu cosí en aquesta categoria, Dario Franchitti, degut a la seva segona lesió a l’esquena. “ Sempre m’ha preocupat la seguretat de la Indycar” deia di Resta en referència a la lesió del seu compatriota.

Però di Resta no perd l’esperança i afirma estar fent “tot el que puc per assegurar-me quedar-me aquí (fórmula 1)” deia el campió del DTM en el mitjà britànic de la BBC. “ Ells (Force India) saben de que sóc capaç, i també el que puc aportar. Em sento com un més del equip però no puc prendre la decisió per ells, decideixin  el que decideixin ho respectaré. He de dir però que m’encanta formar part d’aquest equip.”

Com acostuma a passar en els equips de la zona mitja i no tant mitja, els equips buscant pilots que puguin mantenir les seves economies i, Di Resta no és el cas més indicat. El britànic és l’exemple de talent que va arribar a la Fórmula 1.

Di Resta va entrar en el món de la Fórmula 1 el 2009 quan Liuzzi va substituir a Fisichella a Force India després de que el italià marxés a Ferrari a substituir Felipe Massa. El escocès gràcies a Mercedes entrava al equip indi com a pilot de proves i el 2010 debutaria en els entrenaments lliures de Fórmula 1 de uns quants caps de setmana. Mentrestant aquell mateix any, en la seva quarta temporada al DTM, Di Resta es proclamava campió de aquesta categoria i començava a realitzar una bona reputació en ell “Tinc bona reputació en el DTM i tinc alguna oportunitat en d’altres categories”

Futur incert doncs pel ja experimentat Di Resta als seus 27 anys de edat, busca com a porta principal si no pot seguir a la Fórmula 1, aconseguir el seient a l’equip Ganassi que tenia Dario Franchitti.