Mike di Meglio ha renovat amb l’equip Avintia Racing per a un segon any al campionat del món de MotoGP.


L’excampió del món de 125cc continuarà la seva trajectòria esportiva en la categoria reina el 2015 després d’arribar a un acord amb l’escuderia espanyola Avintia Racing per seguir fomant part del equip juntament amb Héctor Barberá.

El pilot valencià disposa d’una Ducati des de la ronda d’Aragó i el francès també rebrà un prototip de la marca italiana per a l’inici de la temporada 2015 en la categoria “open”.

Mike di Meglio:

“Aquesta confirmació arriba en el moment oportú, just abans de poder pilotat aquesta mot durant el test que comença el dilluns. Ha estat un any molt complicat, però l’equip confia en mi. Els hi demostraré que no s’han equivocat.”

Agustín Escobar, Team Manager d’Avintia Racing:

“La primera temporada de Mike a MotoGP ha estat dura, amb una moto complicada, en ocasions inconduible i que no ha permès que els pilots gaudissin a la pista. Creiem que és un pilot ràpid, s’ha comportat molt bé i ha estat molt correcte tot l’any. Ha treballat molt, sempre intentant millorar tot i no tenir la millor moto. Així que els dos, equip i pilot, estem contents de seguir junts un any més.”