La cinquena ronda de la Fórmula E ja ho té tot organitzat. Miami serà el destí, i avui els organitzadors d’aquest ePrix han anunciat quin serà el recorregut que es farà servir per als carrers de la ciutat nord-americana.


Avui els components de la FIA i els organitzadors del ePrix de Miami s’han reunit en aquesta gran ciutat de l’estat nord-americà de Florida per presentar tots els detalls sobre la cursa de Fórmula E que es disputarà pels carrers d’aquesta ciutat. Al costat d’això, han presentat el mapa del que serà el circuit per on passin aquests bòlids elèctrics. Aquest traçat es troba per la zona de Dade Country, i consta de vuit revolts, gran part d’ells de 90º. Entre tots aquests revolts es troben llargues i curtes rectes, per facilitar els avançaments a la pista. Aquest ePrix de Miami es disputarà el 14 de març de 2015, sent la cinquena ronda del calendari.

Aquestes han estat les paraules de Tomás Regalado, alcalde de l’Miami:

“És un honor donar la benvinguda a la Fórmula E a Miami, la ubicació de la primera cursa de monoplaces elèctrics a Amèrica. Estem orgullosos d’estar entre el grup d’elit de ciutats internacionals que allotja la FIA Formula E Championship”.

Alejandro Agag, CEO de la Fórmula E, també ha dit el següent respecte a aquest nou traçat de Miami:

“Estem encantats de desvetllar oficialment el circuit per al ePrix de Miami, l’amfitrió de la cinquena ronda de la FIA Formula E. Tenir dues curses als Estats Units és molt important per a nosaltres ja que aquest gran país és molt ric en patrimoni automobilístic i és un gran mercat influent i creixent per als cotxes elèctrics”.