El pilot de San Marino està en tractament a l’hospital de Dokkyo.


Actualització 11-10-2015:

«Alex De Angelis s’ha sotmès a més exàmens mèdics aquest matí a l’hospital de Dokkyo. La resonancia magnètica que se li ha realitzat mostra una hemorràgia intracranial que no havia estat inicialment detectada dissabte. No obstant això, aquesta ha de ser millor avaluada, i el pilot se sotmetrà a una nova avaluació neuroquirúrgica més tard. El Doctor Michele Zasa de la Clínica Mòbil es quedarà amb De Angelis els pròxims dies, per tal de seguir l’evolució clínica del pacient».

«El pilot es troba sedat en aquest moment. Les seves constants vitals són estables, però l’esmentada hemorràgia necessita ser monitoritzada per avaluar, en el termini de 24 o 48 hores, si es requereix una intervenció».

———————————-

Alex de Angelis (E-Motion IodaRacing Team) ha patit un greu accident a la quarta sessió d’entrenaments lliures del circuit Twin Ring Motegi i ha estat portat en helicòpter a l’hospital de Dokkyo, proper al traçat japonès.

De Angelis ha patit l’accident a mitja sessió i Direcció de Cursa ha mostrat bandera vermella perquè el pilot pogués ser evacuat i tractat immediatament. Després han informat que De Angelis estava conscient abans de pujar a l’helicòpter. A l’hospital ha estat sotmès a un escàner i els resultats indiquen que De Angelis pateix una contusió pulmonar després de realitzar una anàlisi preliminar i pendent de més revisions. Una revisió ha revelat que té fracturades les vertebres toràciques T7 – T8 – T9.

Michele Macchiagodena, director mèdic de MotoGP: «Les proves diuen que no hi ha cap dany cerebral però requereix seguir en observació uns dies. Té un traumatisme toràcic amb fractures de costelles, tant en el costat dret com en l’esquerre. De tota manera, el que necessita més atenció és la contusió pulmonar. Haurem de vigilar de prop per assegurar-se que no condueix a la respiració restringida o qualsevol tipus d’infecció.

Les proves realitzades anteriorment mostren 5 vertebres fracturades, de les quals tres sembla que estan més afectades. Es veu que fins ara, no hi ha danys neurològics però haurem d’assegurar que aquestes fractures es mantinguin estables perquè no afectin la medul·la. Per el moment es manté en acurada observació per determinar si es pot evitar la cirurgia».