El pilot anglès, ex campió de Moto3 l’any 2015, rodarà amb l’equip Red Bull KTM Ajo de la mateixa categoria després d’abandonar el Kiefer Racing de Moto2 fa gairebé dues setmanes. 

El britànic va trencar la seva relació amb el Kiefer Racing de Moto2 després de tres curses on va quedar tretzè a Losail, abandonar al circuit d’Argentina i no sortir a córrer als Estats Units. Danny Kent serà present en el test del proper dimarts al mateix circuit de Jerez on s’està celebrant el Gran Premi d’Espanya aquest mateix cap de setmana. D’aquesta manera podrà donar el seu punt de vista sobre la KTM RC250 GP Moto3™.

A més, l’acord entre el pilot i l’escuderia amb seu a Finlàndia però moto austríaca permet a Kent participar en el proper Gran Premi de França com a wildcard del Red Bull KTM Ajo junt amb Niccolò Antonelli i Bo Bendsneyder.

El campió de la categoría petita de la temporada 2015 té quatre anys d’experiència en aquesta cilindrada on va formar part d’aquest mateix equip l’any 2012 i del Red Bull Husqvarna Ajo al 2014.

Aki Ajo, mànager de l’escuderia, va dir el següent sobre l’incorporació de pilot anglès:

“Després de veure la situació de Danny Kent al Campionat del Món, l’equip, KTM i Red Bull vam tenir l’idea conjunta de demanar-li que provés la moto i ens ajudés en el seu desenvolupament. En Danny es un pilot que va formar part del nostre equip en el passat, sabem molt bé com treballa i ell ens coneix. Per tant, creiem que amb la seva experiència ens pot donar un punt de vista molt interessant de cara al desenvolupament tècnic de la moto. A més, com que tot pilot necessita competir, li hem ofert la possibilitat de córrer amb nosaltres a Le Mans com a wildcard. Estic convençut de que el resultat d’aquesta col·laboració serà beneficiós per a les dues parts”.