Pramac Racing ha anunciat aquest dimecres oficialment el seu acord amb el pilot italià Danilo Petrucci per disputar les temporades 2015 i 2016 de MotoGP ™ al costat de Yonny Hernández.


 

Després de fer oficial la seva futura associació amb l’escuderia satèl · lit de Ducati per les dues pròximes temporades, l’italià ha comentat:

 

Danilo Petrucci:

 

“Estic molt content d’haver arribat a un acord amb el Pramac Racing, un equip que ha demostrat una gran atenció i capacitat per a promoure el creixement de pilots joves. També estic orgullós i molt motivat per l’oportunitat de pujar a una Ducati, especialment tenint en compte el respecte mutu que s’ha desenvolupat en els últims anys amb la fàbrica de Borgo Panigale. Per a mi suposa un gran trampolí de llançament, així que intentaré donar-ho tot per aprofitar al màxim aquesta oportunitat que agraeixo a Pramac Racing. També vull donar les gràcies a Giampiero Sacchi per haver-me donat l’oportunitat de començar a competir al més alt nivell a MotoGP amb el Octo IodaRacing Team “.