Ja es pot confirmar que l’últim fitxatge de Ferrari és Toni Cuquerella. L’enginyer valencià és una altra cara nova a la renovada escuderia i coordinarà els enginyers de pista de color vermell.


Ferrari segueix amb la remodelació de cares. Després de renovar bona part del seu departament tècnic i canviar els dos enginyers de pista, tocava posar algú per coordinar-los i aquest serà l’enginyer valencià Toni Cuquerella.

Mentre Andrea Stella marxa amb Alonso a McLaren, Riccardo Adami – anteriorment a Toro Rosso – es farà càrrec del cotxe de Sebastian Vettel mentre David Greenwood, enginyer provinent de Marussia, es quedarà amb el cotxe de Kimi Räikkönen, rellevant així la passada mala temporada pel pilot finlandès amb Antonio Spagnolo.

L’última aventura a la Fórmula 1 de l’enginyer de Gandia fou amb Hispania Racing Team, l’equip espanyol que va estar tres anys a la graella fins tancar el 2012 per falta d’inversió. Aquests anys Cuquerella ha estat amb BMW a la DTM com a director tècnic a MTEK fins ara, quan afronta el major repte com a enginyer de competició.