El Trofeu Català de Resistència Ciclomotors ha estrenat la temporada, aquest diumenge 20 de març, al circuit de La Pobla de Mafumet.

La prova de 4 Hores de Resistència – memorial Suker – organitzada pel Moto Club La Pobla de Mafumet ha reunit 26 equips, majoritàriament del grup 3 Aigua, tot i que també hi havia convocades les categories Canvi, Màster 40 i Grup 2 Aire.

Molta nuvolositat però gens ni mica de pluja en un matí ideal per a la pràctica del motociclisme en un traçat de La Pobla en perfectes condicions.

Bernat Cortés i Rubén Luengo han estat els guanyadors de la cursa. L’equip amb el dorsal 43, encasellat dins la categories Grup 3 Aigua, ha aconseguit fer un total de 129 voltes al llarg de les 4 Hores de Resistència. Luengo i Cortés també han marcat la volta ràpida, deixant el crono en 1:47.630. Oriol Mena i Albert Arjonilla, també amb 129 voltes, han finalitzat en segona posició, a poc més de mig minut de l’equip guanyador. El podi de la categoria Grup 3 Aigua l’ha completat l’equip format per Albert Batlles, Víctor Redondo i Xavier Martínez, amb 126 voltes.

Pel que fa a la categoria Grup 2 Aire, el duet format per Albert Fernández i Gerard Arabia s’ha endut el triomf de manera contundent amb 116 voltes, 44 més que l’equip amb el dorsal 25, format per Sergi Ventura i Jordi Ventura.

A Màster 40, triomf per a l’equip format per Oriol Pallarès, Àlvar Garriga i Albert Díaz. Tots tres pilots han firmat una gran actuació que els ha permès sumar 116 voltes. Juan José Ruiz i Raúl Garcia han finalitzat segons, mentre que Miquel Àngel Piquer, David Garcia i Daniel Royo han completat el top tres.

La propera cursa del Trofeu Català de Resistència Ciclomotors se celebrarà el 23 d’abril a Canet de Mar.