Xavier Simeon ha aconseguit la seva segona pole position a Moto2, la primera des de Sachenring 2013. El Belga ha aconseguit superar el temps de Sam Lowes que ha dominat tota la sessió. Esteve Rabat sortirà des del tercer lloc.


La classificació de Moto2, igual que la de MotoGP, també ha començat amb un cel amenaçador que finalment no ha fet res,.

Els problemes però serien per les motos  i no pel clima. Robin Mulhauser i Ricky Cardús patien uns problemes igual que Thomas Luthi.

Més problemes per Lorenzo Baldassari que es sortia de pista mentre Sam Lowes liderava la sessió. El pilot de Speed Up patia un accident després de fer el rècord del circuit a falta de 30 minuts pel final de la sessió.

Luthi quan aconseguia tornar a pista, seguia amb molts problemes que no el permetien millorar del quinzè lloc.

I pel que fa a Lowes, el britànic ha seguit liderant i rodant tot el accident, a falta d’un quart d’hora de sessió liderava la sessió per davant de Nakagami.

Més problemes eren els que tenia Azlan Shah que patia una caiguda que, podria haver estat pitjor si Luis Salom no hagués esquivat la seva motocicleta. També anava pel terra Sandro Cortese. I apunt de caure era Alex Rins de l’equip Pons.

Xavier Simeon en els darrers minuts aconseguia superar el temps de Lowes, Esteve Rabat acabava en tercer lloc mentre que el seu company d’equip, Alex Márquez, ha tornat a patir una caiguda, la tercera del cap de setmana.