Max Chilton torna al equip Carlin. El britànic entra en el programa de desenvolupament de la formació britànica per fer el salt a la IndyCar el 2016. A més a més, gràcies a la seva experiència, Chilton assistirà amb l’equip de la Indy Lights i farà els test de la IndyCar per preparar-se per un possible debut el 2016.


Després de dues temporades a la Fórmula 1 amb l’equip desaparegut, Marussia, Max Chilton torna al seu equip abans de debutar a la Fórmula 1, l’equip Carlin on el britànic va destacar a la GP2 Series i a la Fórmula 3 Britànica.

Amb 22 anys ara, Chilton ajudarà als pilots de Carlin de la Indy Lights, aprofitant que piloten en els circuits de la IndyCar.

Declaracions

Max Chilton:

“Estic molt emocionat de anar amb Carlin als Estats Units. Mentre segueixo pensant que faré aquest 2015, el projecte de la IndyCar presenta un repte interessant i ajudar al desenvolupament de l’equip de la Indy Lights fa que les meves opcions segueixin obertes per el programa de la IndyCar el 2016. Espero que els que pugui ajudar als nois de Carlin.”

Trevor Carlin, cap de l’equip Carlin:

“Estem molt emocionats d’embarcar en un programa a llarg termini als Estats Units i de tenir a en Max involucrat des de bon començament, fa que el projecte sigui més potent. Aquesta temporada es basa en establir-nos com a equip als EE.UU. i amb l’experiència d’en Max això serà molt positiu.”