Celestino Vietti s’emporta la cursa de Moto2 al gran premi d’Argentina amb un ritme sòlid durant tota la cursa, el jove talent de l’acadèmia de Valentino Rossi està sent el pilot més fort d’aquest inici de campionat a la categoria intermèdia del campionat.

Fermín Aldeguer, que sortia des de la primera posició ha caigut en una lluita cos a cos amb el guanyador de la cursa, a la sortida de la corba 10 Celestino ha obert la trajectòria mentre que Fermín s’ha volgut ficar a l’interior i l’italià ha tancat la trajectòria amb una maniobra polèmica que ha estat solucionada com a acció de cursa.

Els dos companys del Idemitsu Team Asia han completat el podi, Somkiat Chantra a la segona posició i Ai Ogura a la tercera, superant Arón Canet que ha estat 4 amb una lluita molt maca amb el Japonès fins a l’última corba, on l’Asiàtic l’ha superat.

Per altra banda, Pedro Acosta ha estat setè amb Albert Arenas a la vuitena posició, Augusto Fernández ha caigut a la primera corba de la cursa després d’una mala sortida des de la segona posició.