Caterham F1 Team es complau anunciar que competirà en el final de temporada de la Fórmula 1, al Gran Premi d’Abu Dhabi la setmana que gràcies al suport dels aficionats, que han ajudat a l’equip ha recaptar diners suficients perquè sigui possible a través de Crowdcube .

Smith & Williamson, administrador del conjunt de Caterham Sports Limited: “Ens hem fixat un repte important, però definitivament ha valgut la pena! En només una setmana, els fans han fet l’impossible, possible. Sabíem que la millor manera de mantenir a aquest equip amb vida i atraure possibles compradors era demostrar que segueix sent un equip de carreres i estar a Abu Dhabi per al final, i no hi ha prou paraules per dir el agraïts que estem a tots els fans que han fet això possible.

“Ara ens dirigim a Abu Dhabi llest per mostrar el que és un grup positiu i això és per assegurar un futur amb sort per a l’equip. Durant els últims dies l’interès de molts compradors potencials ha augmentat de forma massiva, a Abu Dhabi l’equip estarà presentant-se a si mateixa com un equip en viu i el funcionament que mereix continuar en el 2015 i més enllà. Té persones que treballen dur, l’esperit d’equip i experiència i ara només necessita un futur financer segur que estic molt esperançat que podem aconseguir. Una vegada més, m’agradaria reiterar que estem en una carrera a Abu Dhabi gràcies a tots els fans, un èxit que passarà a la història de la F1 i un que tots podem estar molt orgullosos. Encara hem de elevar una mica més de diners en efectiu així que si us plau mantenir un ull en el lloc web Crowdcube. ”

Lucas Lang, cofundador de Crowdcube: “Estem encantats d’haver ajudat a aconseguir que Caterham F1 Team pugui estar en el final de temporada a Abu Dhabi. És fantàstic que tantes persones s’han esforçat per donar suport a l’equip ia crowdfund, per al seu retorn a la Fórmula 1. ”

Caterham F1 Team