Carlos Sainz no es conforma amb haver batut al seu company d’equip en la passada temporada. Vol més. El jove de Ferrari mai es va conformar amb estar per darrere del jove protegit Charles Leclerc, i així ho va demostrar, sent el pilot més regular de tota la graella que li va portar a conquistar el cinquè lloc, el millor de la resta, tan sols per darrere dels dos contrincants al títol y els seus respectius escuders en el seu primer any amb els de Maranello. Mattia Binotto no s’esperava el meravellós any de Carlos perquè el seu pla de futur era portar a Mick Schumacher al costat de Charles Leclerc una vegada aquest estigués preparat. Ara aquests plans ja no són tan clars, doncs es parla que la renovació de l’espanyol podria estar molt a prop.

Tot i que la seva amistat amb Leclerc ha crescut des de la seva arribada a l’equip italià, dins de la pista és una altra història, ja que tots i cadascún dels pilots són rivals, per la qual cosa Carlos Sainz anirà directe a lluitar pel mundial. Així ho ha dit en una entrevista concedida fa poc a la pròpia F1. “Sí, al 100% (referint-se a guanyar el mundial). Especialment aquesta segona meitat de la temporada m’ha donat la confiança adequada amb el cotxe i amb l’equip per a saber que estic llest per al que vingui l’any vinent. Això, combinat amb la quantitat de treball dur que estem posant en el projecte de 2022, m’ha posat en la mentalitat correcta

“He gaudit molt el meu primer any amb Ferrari. Crec que és una de les meves temporades preferides en la F1 en termes de simplement gaudir del Mundial i de ser part de l’esport. Ha estat bastant agitat, amb moltes carreres, però també molts bons moments. Vaig aconseguir divertir-me, i al mateix temps he aconseguit millorar al llarg de l’any. Sento que vaig acabar la temporada amb molta més força comparada a com la vaig començar, per la qual cosa hi ha una progressió important dins de l’equip”.

“També he vist canvis dins de l’esquadra que han anat en la direcció correcta. Llavors, honestament, la sensació d’entrar en 2022 és molt positiva i crec que anem per un bon moment i amb un bon impuls”.