El millor temps en la segona sessió d’entrenaments lliures de Moto3 ha estat per Arón Canet (Estrella Galicia 0.0) amb un registre de 2:28.807 marcat en el traçat de Sepang, on es disputa el Gran Premi de Malàisia. En la sessió matinal, el campió Joan Mir ha estat el millor.

La pluja va començar a caure a Malàisia. Després de les condicions de sec en la sessió matinal, els pilots començaven altre cop des de zero la posada apunt de la moto. Els temps de la primera sessió d’entrenaments lliures no s’han millorat, fet que significa que Joan Mir (Leopard Racing) amb un temps de 2:13.129 ha estat el més ràpid just després d’aconseguir el campionat fa una setmana a Austràlia.

En segona posició dels temps acumulats del dia, ha estat per al pilot local Adam Norrodin (SIC Racing Team) seguit del belga Livio Loi (Leopard Racing). Per darrere d’ells, l’experimentat Romano Fenati (Marinelli Rivacold Snipers) finalitzava en quarta posició, mostrant un ritme bo en sec.

Enea Bastianini (Estrella Galicia 0.0) ha estat cinquè seguit de Bo Bendsneyder (Red Bull KTM Ajo) i Andrea Migno (Sky Racing Team VR46).

Les caigudes de la sessió sota la pluja les han protagonitzat Manuel Pagliano (CIP), Kasma Daniel Kasmayudin (Petronas Sprinta Racing), John McPhee (British Talent Team). Pel matí han estat Ayumu Sasaki (SIC Racing Team) i Tatsuki Suzuki (SIC58 Squadra Corse) els qui han caigut.