Sébastien Buemi ha aconseguit la segona pole position de la temporada per davant de Stéphane Sarrazin i Loïc Duval en la classificació del ePrix de Putrajaya.

A Putrajaya igual que l’any passat la cursa comença dues hores abans de lo habitual, i per tant només hem tingut una sessió d’entrenaments lliures aquest matí on Loïc Duval ha marcat el millor temps seguit de Sébastien Buemi i Sam Bird.

Duval (Dragon Racing) ha començat liderant també la classificació al formar part del primer grup on aconseguia la pole position provisional amb un 1:20.2. En el Grup 1 també veiem el mal paper de les Mahindra que es situaven en els últims llocs, Nicolas Prost (Renault e.dams) era segon.

Però el líder del campionat en el segon grup, Sébastien Buemi (Renault e.Dams) aconseguia millorar el temps del belga amb un 1:19.821. Lucas Di Grassi (ABT Schaeffler Audi Sport) que venia millorant molt més que el suís tocava el mur parcialment i s’havia de confirmar amb un sisè lloc provisional.

El temps de Buemi semblava que només podia ser superat per algun dels DS Virgin, però aquests feien error en les seves voltes i no aconseguien passar de la desena posició. També feia un desastrós paper Nelson Piquet (Nextev TCR)que es classificava últim, tot el contrari de Stéphane Sarrazin (Venturi Racing) que aconseguia la segona posició.

El darrer grup no aconseguia millorar gaire els temps, Jerome d’Ambrossio (Dragon Racing) era el millor d’aquest amb el setè lloc, fet que significava que Buemi, Sarrazin, Duval, Prost i Da Costa (Team Aguri) eren els classificats per a la Super Pole final.

A la super pole, Da Costa aconseguia escalar una posició després dels constants problemes de frens que ha patit Nicolas Prost que acabaria finalment en última posició. Loïc Duval si que aconseguia superar al portuguès tot i també experimentar aquests problemes, després era Sarrazin qui s’assegurava aquest lloc a l’espera de Buemi.

I el suís ho aconseguia, amb un súper temps de 1:20.196, temps 4 dècimes més ràpid que Sarrazin, i 3 punts més per ampliar la distància en el campionat amb Lucas Di Grassi, que ara ja és de 15 punts.

La cursa es disputarà a les 7 del matí (Hora central Europea)