Sébastien Buemi ha guanyat el primer ePrix de la temporada a Beijing, després de dominar tota la cursa. Lucas Di Grassi i Nick Heidfeld completen el podi d’una cursa amb molts avançaments i on l’estratègia ha estat clau.

La tensió era a flor de pell abans del primer ePrix de la temporada 2015-2016, que tenia Sébastien Buemi en pole position. El suís aconseguia mantenir el primer lloc a la sortida tot i els atacs de Nick Heidfeld que superava a Nico Prost pel segon lloc. Prost a més a més faria un altre error en una frenada, el feia baixar fins al quart lloc, fet que beneficiava a Di Grassi que pujava al tercer lloc.

Al darrere, Jean-Éric Vergne que sortia cinquè perdia aquesta posició amb Bruno Senna i patia problemes de ritme al ser atacat fortament per Loïc Duval i el seu company Sam Bird a l’equip DS Virgin.

El francès podia respirar tranquil al parèixer el Full-corse-yellow, causat per un accident de Simona de Silvestro (Andretti Autosport). En marxar la situació de FCY, Sam Bird ho aprofitava per superar a Duval (Dragon Racing) pel setè lloc, però els problemes de frens del DS Virgin, el feia sortir de pista i baixar fins l’onzè lloc.

Bird doncs, es veia en necessitat de remuntar, i ho feia. De seguida es desfeia de Daniel Abt (ABT Shaeffler Audi Sport) per entrar a la zona de punts, faria el mateix amb D’Ambrossio (Dragon Racing) i Bruno Senna (Mahindra Racing) que perdia temps i posicions per culpa de la seva gestió d’energia. El britànic es desfeia de Sarrazin (Venturi Racing) i Vergne qui aniria perdent posicions.

Per tant abans de les aturades a box, Buemi liderava, seguit de Heidfeld, Di Grassi, Prost, Duval, Bird, Senna, Da Costa i D’Ambrossio, mentre que Vergne patint amb la bateria baixava fins al final de la classificació.

A la volta 13, Buemi, Heidfeld, Di Grassi, Prost, Sarrazin, Senna, Bird, Abt, Da Costa, Frijns, Vergne, Villeneuve entraven a box. Aquest canvi beneficiava a Lucas Di Grassi que aconseguia superar a Prost i Heidfeld.

A la volta següent, s’aturaven la resta de competidors, però un accident entre Da Costa (Team Aguri) i Villeneuve (Venturi Racing) provocava el FCY, que beneficiava als pilots que s’havien aturat més tard com D’Ambrossio, Turvey, Berthon i Piquet Jr que es situaven entre el sisè i el novè lloc.

En marxar el FCY, Prost (Renault e.dams) aconseguia superar a Heidfeld (Mahindra Racing) per al tercer lloc, i quan el fill del 4 vegades campió del món estava atrapant a Di Grassi. Prost veia com el seu aleró posterior es trencava i rebia la bandera negra amb el punt taronja que indica la obligatorietat d’aturar-se a box.

Mentre que, Nelson Piquet (NEXTEV TCR) perdia la zona de punts per culpa de problemes mecànics.

La cursa arribava a la seva fi, i la lluita pel podi era oberta entre Heidfeld, Duval i D’Ambrossio. Que tot i els múltiples atacs de Duval, Heidfeld aconseguia tapar molt bé al belga.

Finalment victòria per Sébastien Buemi que aconsegueix el gran chelem i tots els punts possibles del dia, amb la pole, victòria i volta ràpida. Di Grassi i Heidfeld completen el podi seguits dels Dragon de Duval i D’Ambrossio que completen el top5. Sisè lloc per Turvey que s’ha vist beneficiat per el FCY. Setè  després d’una increïble remuntada ha acabat Sam Bird que ha superat a Nathanaël Berthon, qui també s’ha vist beneficiat pel FCY. Daniel Abt i Stéphane Sarrazin completen la zona de punts.

La propera cursa del campionat serà a Putrajaya el 7 de Novembre.