Charles Leclerc ha tornat a endur-se la pole per la cursa del dissabte de la F2, amb un gran marge sobre Nobuharu Matsushita i Nicholas Latifi. El monegasc ha dedicat aquesta pole al seu pare, mort recentment.

La sessió de classificació arrencava amb molta acció i errors constants. Això comportava que varis pilots no poguessin marcar un temps competitiu al seu primer intent, deixant a Matsushita al capdavant amb menys d’una dècima d’avantatge sobre Leclerc. Ghiotto cometia una errada i xocava contra les proteccions, provocant una bandera vermella que aturava la sessió durant uns minuts. La bandera verda apareixia breument i els pilots tornaven a pista, però la sessió es tornava a aturar poc després perquè encara quedaven restes a la pista. Després de tornar-se a rellançar, Jeffri trencava l’aleró davanter a l’estret revolt 8, provocant la tercera bandera vermella.

De Vries pujava a la tercera posició, però semblava tenir opcions a millorar per un mal segon sector. Latifi es col·locava davant De Vries mentre Leclerc marcava un gran temps que el portava al capdavant amb més de 7 dècimes d’avantatge. Matsushita rebaixava el seu temps, però no era suficient per ni tan sols apropar-se al de Leclerc. Latifi era finalment tercer per davant de De Vries, Markelov, Fuoco, Cecotto, Canamasas, Rowland i Visoiu.